Putnici u avionu besneli zbog Dare: Pevačica zbog šopinga kasnila na let!

Autor: Alo.rs

Zabava

18.02.2020

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dari Bubamari malo je falilo da se ne ukrca na avion za Beograd i nakon nastupa ostane u Cirihu, i to zbog šopinga.

RepublikaFoto: Promo foto
Dara Bubamara

Naime, Dara je pred let za Beograd rešila da se počasti, te je u fri-šopu pazarila novi par „versače“ naočara. Ali u tome ne bi bilo ništa čudno da pevačica zbog toga umalo nije zakasnila na avion i naterala ostale putnike da je čekaju.

- Dara se šetala po radnjama na aerodromu u nameri da ubije vreme do poletanja aviona. Ali, kako to obično biva, brzo se zanela i zaboravila gde je - priča izvor koji se našao u istom avionu kao i pevačica.

- Prvo je obišla sve radnje sa kozmetikom, a potom se prebacila na one s naočarima. Dugo se zadržala u „Versaće“ radnji i u njoj je probala skoro svaki par naočara. A i kada je našla ono što joj odgovara, Dara je samo nastavila da šopinguje, iako su u tom trenutku počeli da pozivaju putnike za njen let -priča izvor i objašnjava da se pevačica na to nije obazirala.

- Kada su se svi putnici ukrcali, od nje nije bilo ni traga ni glasa. U jednom trenutku putnici su počeli da se bune i baš kada je situacija pretila da postanje neprijatna, Dara je ušla u avion. Poslednja se ukrcala na let! Uletela je zadihana sa nekoliko kesa u ruci, jedva je stigla da plati sve što je pokupovala i nije se obazirala na to što je kasnila, niti što je ostale putnike naterala da je čekaju - rekao je izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading