(ŠOK FOTO) Facijalis ili greška hirurga? Poznata pevačica uključila lajv na Instagramu, svi odmah primetili žešće kriva usta!

Autor:

Zabava

18.02.2020

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica "Granda" Vanja Mijatović zabrinula je svoje fanove na društvenoj mreži Instagram kada je postavila video snimak na kome se vidi čudna promena na njenim usnama.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vanja Mijatović

Poznata dama se uključila uživo na svom pro(filu gde je pozvala sve svoje prijatelje da dođu na predstavu njenog prijatelja. Svi su istog momenta primetili da se dešava nešto čudno sa njenim usnama.

Gornja usna je bila kriva, i dok je pričala bilo je jasno da nešto nije u redu. Fanovi su se zabrinuli, pa su odmah počeli da polemišu o čemu je reč.

Foto: instagram.com/vanja_mijatovic_vvsr
Svi su primetili da se nešto čudno dešava sa njenim usnama, Vanja Mijatović

Neki su napisali da je u pitanju facijalis, a bilo je i onih koji su napisali kako ju je plastičar zakazao i kako joj je upropastio usne. Mi se nadamo da će Vanja rešiti ovaj problem koji je vidljiv golim okom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading