(FOTO, VIDEO) Čekićeva uzela čekić u ruke: Andreana dobila otkaz zbog Srećka Krečara!

Autor: Republika

Zabava

17.02.2020

12:59

Dugogodišnje prijateljstvo Andreane Čekić i Srećka Krečara, poznatom ponajviše po hitu "Pobednik", rezultiralo je duetom "Opasno me radiš", a pevači su za ovu pesmu snimili i veoma originalan spot.

Promo foto
Andreana i Srećko Krečar

Naime, inspiracija za radnju bili su im Andreanino prezime i Srećkov nadimak, odnosno umetničko ime (prezime mu je Gajić). Tako spot počinje na gradilištu, gde Andreana udara čekićem, a Srećko kreći, ali kako na poslu zabušavaju, selfiraju se i ćaskaju, dolazi gazda i daje im otkaz. I šta im drugo preostaje, nego da odu u kafanu i zapevaju!

Promo foto

 Spot nije prošao ni bez ljubavnih scena, pa tako Andreanu možemo videti kako se ljubi sa svojim verenikom Markom. Sudeći po komentarima fanova na Jutjubu, oni su oduševljeni spojem glasova dva vrsna pevača u pesmi čiji su autori Dejan Kostić i Dragan Brajović Braja, dok spot potpisuju Andrija Beloica i Uživoteka. Mnogi već predviđaju da će "Opasno me radiš" biti hit poput Andreaninog ranijeg dueta "Cipele", što za sada broj pregleda na Jutjubu i nagoveštava.   

Promo foto

Komentari (1)

Loading
Čeda

17.02.2020 15:13

Andreana ajkula čekićara. Guta i uništava tudje brakove i veze. A i svoje.