(FOTO) ŽELJKO SLAVI ROĐENJE BLIZNAKINJA: Srnu i Anu razlikujemo samo po težini

Zabava

04.10.2017

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Željko Joksimović u polularnom beogradskom klubu sa oko 150 zvanica proslavio je dolazak na svet ćerki Srne i Ane.

RepublikaFoto: Republika
Pocepali mu majicu: Željko slavi rođenje ćerki

- Fenomenalan je osećaj, još uvek se nisu slegli utisci, a tako će biti sve dok devojčice ne dođu kući i dok ne postanu deo naše svakodnevnice.  Srna je malo manja od Ane, lakša je 200 grama i to je jedini način raspoznavanja. Veoma smo srećni. Kosta je juče bio prvi put u porodilištu da vidi sestre i veoma je nežan i pažljiv prema njima. Uživali smo u tom prizoru - rekao je Željko i otkrio na koga bebe liče: 

- Na Jovanu, bukvalno vidiš bebe, i znaš ko im je majka. Dobro samo organizovani zahvaljujući Jovani, jer ona ništa ne prepušta slučaju. Neprospavane noći nisu novost za nas, ali ćemo se potruditi da nađemo pomoć koja ce nam olakšati - poručio je pevač.

Inače, među poznatima koji su željku uveličali slavlje su i njegove kolega Aco Pejović, Knez, Dženan Lončarević kao i bivši ministar finansija Mlađan Dinkić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading