Oglasila se: Evo zašto je Tijana Ajfon napravila skandal na koncertu Nataše Bekvalac!

Autor: Blic.rs

Zabava

16.02.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je održan spektakularan koncert Nataše Bekvalac u Areni, kom je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Tijana Ajfon

Među kojima se našla i starleta Tijana Ajfon, koja je napravila veliki skandal u toku trajanja koncerta.

Naime, Tijana je vikala na svoje prijatelje, koji su pokušavali da je smire, dok su je svi koji su se našli oko nje gledali u čudu i pitali se šta se događa. Ona je sada odlučila da otkrije svoju verziju priče.

- Vidite, došla sam pola sata pre koncerta i smestila se na svoje mesto. Neke ženetine su došle u 21:45 i one su počele da drame i da nas pomeraju. Na osnovu njihovog izgleda vidi se da rade za 15 evra po noći i večeru iz fast fuda. Naravno, nisam želela da ćutim tim ženama koje liče da su došle iz neke selendre, jer sam platila svoje mesto koje je bilo numerisano - rekla je Tijana, pa dodala:

Foto: ST/D. KADIĆ
Tijana Ajfon

- Neka od njih je u jednom trenutku pozvala obezbeđenje i tada su oni izveli mene iz lože i počeli da ispituju. Bila sam besna i svašta sam rekla. Nisam se drala, urlikala... Bila sam šokirana koliko su bili neprofesionalni, da bi se na kraju ispostavilo da sam bila u pravu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading