Dalje od ovoga ne može: Nada Obrić proglašena ikonom!

Autor:

Zabava

14.02.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda narodne pesme Nada Obrić krunisana je prestižnom nagradom kojom je proglašena ni manje ni više nego ikonom pevačke umetnosti. Da je sama nagrada malo čudna, govori i činjenica da su komentari podeljeni, pa tako neki misle da je ovo priznanje lep poduhvat, dok drugi tvrde da je morbidno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nada Obrić

Naime, pevačica koja iza sebe ima sve moguće nagrade koje je dobila u četiri decenije dugoj muzičkoj karijeri prvi put je dobila nešto poput ovakvog priznanja. Udruženje građana "Gružanski srez" je Nadi na najprestižnijoj kulturno-privrednoj i sportskoj manifestaciji izvornog narodnog stvaralaštva u našoj zemlji i Evropi uručilo njenu ikonu. Ona je dobila zvanje ikone pevačke umetnosti. Njena slika i ime stavljeno je u drveni ram, a iznad se nalazi velika slika Bogorodice i sve to u prelepom drvenom ramu.

Njena slika i ime stavljeni u drveni ram, a iznad se nalazi velika slika Bogorodice i sve to u drvenom ramu

- Zbunjena sam, radi mi srce, a mozak mi je stao. Hvala od srca, počastvovana sam - rekla je Nada.

Dodela ove nagrade bila je u sklopu prvog devojačkog festivala srpske narodne muzike, koji je organizovao estradni umetnik Slobodan Betulić Betula u motelu pevača Ere Ojdanića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading