Nina Prlja nikada nije videla 10 dinara: Navikla sam da u ruci držim SAMO VELIKE NOVČANICE!

Autor:

Zabava

12.02.2020

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate ličnosti ne prestaju da nas iznenađuju!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nina Prlja

Pevači, glumci, kao i učesnici rijalitija svakog dana pune novinske stupce i njihov život se prati u stopu na svim portalima.

Taman kada pomislimo da smo sve videli i čuli od njih - afere ili estradne ratove, desi se da nas iznenade svojim izjavama.

To se dogodilo i ovaj put, te se u medijima pojavila izjava Nine Prlje, bivše učesnice "Parova" i zvezde dokumentarca "Iza rešetaka", ostavila sve bez teksta.

Naime, novinari su iskoristili priliku kako bi joj poztavili "kviz-pitanja", a jedno od njih bilo je "Ko se nalazi na novčanici od 10 dinara".

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Nina Prlja

Svakakvih odgovora smo se načuli u kvizovima od strane poznatih, ali ne i ovakvog:

- Miloš Obrenović. Navikla sam da u ruci držim samo velike novčanice. Nikad nisam videla 10 dinara - rekla je ona za "Informer".

Ninin odgovor nije tačan, jer je u pitanju naš proslavljeni pisac Vuk Stefanović Karadžić, ali ne treba joj zamerati na tome jer, kao što je i sama navela, nikada nije videla tu novčanicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading