NOVI SINGL "ONO ŠTO SMO MI": Ana Stanić ruši sve pred sobom

Autor:

Zabava

04.10.2017

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Stanić obradovala je fanove i vernu publiku novom pesmom pod nazivom "Ono što smo mi", za koju je snimila i spot.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Spot kao akcioni film

Popularna pevačica snimila je spot za novu pesmu u maniru najboljih akcionih filmova - Ana kao heroina-osvetnica.

Muziku pesme potpisuje Ana, a tekst i produkciju Vukašin Marković (Irie fm). Ana je za saradnika pozvala autora najaktuelnijih hitova pod nazivom "Kliziš", "Svi" i "Putevi", Vukašina Markovića iz grupe Irie fm i, nakon Skaj Viklera, nastavila saradnju sa prestižnim umetnicima sa beogradske scene, kao neko ko ume da prepozna neosporiv kvalitet.

Režiju video-spota Ana je poverila proslavljenom reditelju velikog hita "Jesen samuraja" Danilu Bećkoviću i ekipi produkcijske kuće "Gargantua". U spotu se pojavljuju glumci Jelena Gavrilović i Slaviša Čurović.

- Ovo je pesma sa dubokom emocijom, koja na jedan nežan način govori o borbi za ljubav. U spotu smo tu borbu podigli na jedan novi nivo, u kome sam ja akciona heroina-osvetnica koja ruši sve pred sobom na putu ka svom cilju. Svidela mi se ideja da posle toliko spotova sa lepim i upeglanim scenama pevanja imam akcioni, filmski spot, pravi mini-film - rekla je Ana Stanić.

Pogledajte spot za pesmu "Ono što smo mi"

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading