JE L' OVO KRAJ? Kebu otpratila snajka na Instagramu: Seve se odrekla prezimena Kojić!

Autor: Zorica Radulović

Zabava

11.02.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina javno se odrekla prezimena Kojić, koje je uzela od supruga Igora na venčanju!

Foto: Youtube.com/Severina
Severina

Naime, pevačica je pre nekoliko dana sa svih društvenih mreža skinula Igorovo prezime i ostavila samo svoje ime, na kojem je izgradila karijeru.

Kako upućeni tvrde, Kebina snajka pojavila se nedavno na dodeli nagrada na jednoj televiziji bez prisustva supruga, što je navelo prisutne da pomisle da na relaciji Seve - mali Keba nešto nije u redu, a dodatne sumnje pevačica je izazvala nekoliko sati kasnije kada je sa društvenih mreža skinula prezime Kojić.

- Seve je došla sama da preuzme nagradu, što je svima bilo čudno budući da se od Igora gotovo ne razdvaja. Da među njima nije sve OK, bilo je jasno nakon što su je pitali gde je Igor, na šta je ona kratko odgovorila: "Nije pošao sa mnom". Ona nije želela da odgovara na pitanja vezana za svog venčanog supruga, što je sve začudilo. Sve vreme je uživala u društvu dece koja su bila sa njom na bini i sa njima je ćaskala. Igora nije ni pomenula, što je do sada bilo nezamislivo. Ako se i desilo da nekada ne krenu zajedno negde, provodili bi vreme na telefonu, što sada nije bio slučaj - govori izvor koji se zatekao na licu mesta.

Foto: instagram.com/printscreen

Kako dalje izvor navodi, Seve se nakon primljene nagrade nije zadržavala u studiju, nego je odmah napustila zgradu televizije, a Igor nije došao po nju. Samo par sati kasnije sa Severininog Instagram i Fejsbuk profila nestalo je prezime Kojić.

Naime, pevačica je obrisala prezime i ostavila samo svoje ime. Pored toga, otpratila je i svekra Kebu, koga je do tog trenutka pratila, uključujući i supruga Igora. Igor je još uvek na listi Severininih pratilaca i tu je usamljen budući da pevačica više ne prati ničije aktivnosti.

Seve prešla u pravoslavlje

Nedavno je odjeknula vest da je Severina prešla u pravoslavlje, što pevačica nije demantovala.

Naprotiv, Seve je na društvenim mrežama kačila fotografije iz obilaska manastira po Grčkoj, gde je, prema tvrdnjama upućenih, išla kako bi se molila za potomstvo sa Igorom. Tada je primila pravoslavlje u Manastiru Svetog Nektarija, koji je poznat kao svetitelj koji pomaže nerotkinjama.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severinom kako bismo saznali iz kog razloga se odrekla venčanog prezimena, kao i zbog čega je otpratila svekra, ali do zaključenja broja nismo dobili odgovor na naše pozive i poruke.

RepublikaFoto: Republika.rs

Keba: Žao mi je Severine!

Nakon što je Severina prošla kroz teške trenutke zbog sina Aleksandra, njen svekar je svima stavljao do znanja da ona ima njegovu podršku, pa je nedavno izjavio:

- Sve će to narod pozlatiti. Rešiće se to sve na najbolji mogući način, imam taj osećaj. Ne bih stvarno, bez obzira na to što se radi o porodici moje snajke i sina i o drugoj porodici, ne bih da ulazim u te odnose. Osim što mogu da kažem da mi je žao Severine. Posle sedam i po godina, skoro osam, da dete tako malo vremena provodi s majkom. Mislim da je to nepravedna odluka i ne verujem da će ostati na tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading