(VIDEO) OVO JE BUDUĆI HIT a odbio je poznati FOLK PEVAČ!

Autor:

Zabava

10.02.2020

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neretko se dešava na muzičkoj sceni Srbije da se pevači odluče da snime pesme, koje autori i nisu baš namenili njima. Ipak, usled određenih stvari koje ovaj posao donosi, desi se da „sudbinske“ pesme ipak završe u rukama nekog drugog izvođača.

RepublikaFoto: Promo foto
Dejan Crnogorčević

Pesma „Dogorelo“ nove mlade pevačke nade Dejana Crnogorčevića prema prvobitnom planu bila je namenjena jednom poznatom folk pevaču. Autor muzike i aranžmana Dejan Kostić, s obzirom na to da potpisuje velike hitove, odlučio je da ovu pesmu otpeva upravo Dejan.

-Nije bilo dileme oko ove pesme. Pesma je bliska pravcu koji ja volim privatno ali  i žanru koji najčešće volim da pevam. Ukoliko uzmem u obzir da se radi o mojoj prvoj pesmi, rešio sam da ista bude autentična. – istakao je mladi pevač.

RepublikaFoto: Promo foto

Kompletan tim pobrinuo bi se kako bi na kraju ekranizacija pesme bila što uverljivija a zanimljivo je to da glavni model u Dejanovom spotu je upravo njegova supruga Ljubica Crnogorčević, inače televizijsko lice Javnog servisa Bosne i Hercegovine „BHRT“.

-Mediji, snimanje spota, rad u studiju, sve je to novo za mene. Naravno, lakše je uz profesionalnce i ljude kojima verujete da sve privedete kraju onako kako ste i zamislili. Dobijam dosta podrške, a sada je prilika da svi čuju ono što imam da predstavim. – kroz osmeh je zaključio pevač.

Dejana je publika pre tri godine upoznala u jednom muzičkom takmičenju, a u njegovoj odluci da se profesionalno ozbiljnije posveti poslu, naišao je na veliko oduševljenje njeghovih poznatih kolega.

U nastavku poslušajte kako zvuči Dejanova nova pesma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading