(VIDEO) Popucaće vam bubne opne: Zbog ovog Luninog snimka bukti rat na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

10.02.2020

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pobede u "Zadruzi 2", Luna Đogani se upustila u muzičke vode. Oko ove njene odluke lomila su se koplja - čak i neki prijatelji i kolege govorili su da ona nije za to, dok su je drugi bez rezerve podržavali.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Jedno je sigurno - Luna je svojim prvim pesmama privukla ogromnu pažnju, a posle svake je sledio niz uspešnih nastupa u Srbiji i regionu. I kad god se pojavi njen novi spot, ili snimak sa nekog gostovanja, odmah sledi veliki broj pohvala i komentara podrške obožavalaca, kao i čitav niz kritika.

Na jednoj Fejsbuk stranici objavljen je snimak sa jednog Luninog nastupa u Tuzli, a po običaju, usledila je lavina komentara.

Dok su neki nazivali Lunu "neponovljivom kraljicom", klicali joj pišući "bravo", "svaka čast", "odlična si", bilo je i onih koji su bili prilično kritični prema njenom pevanju.

- Svaka joj čast što je uporna i trudi se, al stvarno ne zna da peva... Možda da još neke časove dodatne uzme ili nešto... Sve je stvar prakse... Ja joj želim da uspe... Srećno - bili su neki od komentara.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Luna

- Svi vi koji je hvalite ste njeni najveći hejteri, neprijatelji. Umesto da je objektivno komentarišete, kako bi radila na sebi, kako bi bila bolja, izgleda da je vi sprdate sa tim "bravo, najbolja" i sl. Devojka antitalenat za pevanje, veze nema, ali sigurno ima nešto što bi joj bolje išlo. Ovako će samo završiti u nervnom slomu i na lečenju, kad joj pevačka karijera propadne, a hoće sigurno sa vama ovakvima, koji nemate kriterijuma. Pa ona deca od 10 godina u zvezdicama su pevačine za nju - napisala je druga korisnica, a bilo je i oštrijih komentara.

- Pesme su vrh ali ih ona pokvari, toliko falšira da je to neverovatno, a potpuno je bez kondicije.

- Leleeee, pa ona izdiše, ne zna ni vazduh da uzme dok "peva". Užas, čuje li ona sebe... Koji blam!

Kako je Luna zvučala poslušajte u videu, na osnovu kojeg i sami možete proceniti kako se pokazala na ovom nastupu:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Vera

10.02.2020 12:17

- Svaka joj čast što je uporna i trudi se, al stvarno ne zna da peva... Možda da još neke časove dodatne uzme ili nešto... Sve je stvar prakse... Ja joj želim da uspe... Otvaračica usta na plejbek, koja ne zna ni da otvara usta kako treba. Plejbek peva a ona uživo recituje. I još pri tome i igra. Treba joj nekoliko godina da tu obmanu uvežba.

Odgovori 34 1
Tanja

10.02.2020 14:52

@Vera - Nije stvar prakse vec talenta. Ova je operisana odpevanja na silu bi da bude ono sto ne moze. Nije ovo falsiranje ova nema dusu ovu pesmu ni da vidimo izrecituje. Sramota me njene sramote. Bruka se jadna pokusava na golotinju..ha

Odgovori 31 0
Ana

10.02.2020 15:18

@Vera - Dzaba casovi kad jednostavno nema glas niti talenat, nemam nista protiv nje, ali ne treba ovo pre svega sebi da radi i da se blamira ovako, stenje, ne moze da dodje do vazduha dok "peva", cak ni svoje pesme ne zna da otpeva... Verujem da sigurno postoji nesto za sta je talentovana i u cemu bi bila dobra, to pevanje svakako nije

Odgovori 28 0
Lune

10.02.2020 12:40

Popucaće vam bubne opne od Lunine cike i vriske.

Odgovori 29 0