Pirsing na usni, obrve skoro da nema, stajling koma: Sanja Vučić danas je bomba, a na ovim fotkama je nikada ne biste prepoznali!

Autor:

Zabava

09.02.2020

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivnu Sanju Vučić, dvadesetsedmogodišnju pevačicu rodom iz Kruševca, šira javnost upoznala je 2016. godine, kada nas je predstavljala na Evroviziji pesmom "Iza osmeha", s kojom je zauzela 18. mesto. Pre toga, aktivno je nastupala s rege bendom "ZAA", a pravi bum napravila je s Ivanom Nikolić i Ksenijom Knežević, s kojima je oformila žensku pop grupu "Hurricane".

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Ivana, Ksenija i Sanja...

Tri atraktivne pevačice vinule su se u sam vrh naše muzičke scene prvim hitom na srpskom jeziku "Favorito", posle kojeg su usledili i naredni - "Avantura" i "Brzi prsti". Osim zbog pesama i vanserijskih glasovnih sposobnosti, Sanja je pažnju publike privukla i zbog svog raskošnog, atraktivnog izgleda. Popularna Kruševljanka, međutim, nije uvek izgledala ovako kao danas, a mnogi je na starim fotografijama ne bi prepoznali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Makeup: @makeupmag Style/hair: @nona_sxm

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf) on Oct 20, 2019 at 7:35am PDT

 

Pre tačno devet godina, danas lepa i uspešna Sanja bila je devojčurak koji se i tada izdvajao iz mase svojim talentom, ali i fizičkim izgledom. Zelene oči su, kao i danas, bile njen zaštitni znak, ali i upečatljivi pirsing na usni, dok obrve skoro da nije imala.

Situacija se, pak, promenila godinu dana kasnije, kada je Sanja maturirala - izgledala je znatno drugačije, pirsing sa usne je skinula, a telo joj je tada već krasila prva tetovaža.

Iako danas među mlađom publikom uživa veliku popularnost, Sanja se rado seća svojih početaka i najbezbrižnijeg životnog perioda i na svojim društvenim mrežama uredno čuva uspomene iz tog perioda.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sanja Vučić...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading