Unakazila se sa plastičnim operacijama: Majino lice se potpuno izobličilo, pojavila joj se kobasica!

Autor: Espreso.rs

Zabava

09.02.2020

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Maja Šuput prema rečima stručnjaka doslovno se unakazila filerima, do te mere da joj se stvorila kobasica na licu. Osim toga, povećala je grudi, a korekcija nosa ostaje misterija.

RepublikaFoto: instagram.com/majasuput
Maja Šuput

Pevačica neumorno peva po svadbama i koncertima, putuje sa suprugom Nenadom (36), prodaje mikrofone, slušalice... U užurbanom načinu životu, Maja svakako nalazi vremena i za posete plastičnom hirurgu.

Estetski hirurg, kako prenose hrvatski mediji, rekao je da Šuput popunjava bore smejalice, podiže jagodice i povećava usne. Siguran je i da bore oko očiju pegla botoksom.

Pevačica je korigirovala i usne. Već godinama redovno ide na tretmane hijaluronskom kiselinom. Cena jednog tretmana je oko 350 evra. Međutim, efekt traje pola godine do godinu dana pa je zahvat potrebno stalno ponavljati.

- Obrazi su problem. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu - rekao je jedan estetski hirurg još 2016, pošto se pevačica pojavila na promociji svog albuma potpuno ispeglana. Lice joj zbog filera izgleda 'zamrznuto'.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading