"Pogledaj, imaš muža koji nosi suknju": Vladimir vređao Vericu Rakočević i njenog muža u emisiji Sanje Marinković!

Autor:

Zabava

08.02.2020

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti Sanje Marinković u današnjem izdanju emisije "Magazin In" bili su bivši učesnik "Zadruge" Vladimir Tomović i njegova devojka Isidora Arsenijević, bračni par Đogani - Vesna i Đole, kao i kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Verica, Veljko i Vladimir

Tokom emisije došlo je do manje svađe između Veljka i Tomovića i to zbog odeće koju je nosio Kuzmančević.

- Ljudi misle da su Crnogorci zatucani, nismo, mi smo neko ko teži nekim liberalnim shvatanjima veze, braka, ali neke stvari se ne prihvataju. Mi bežimo od toga, iscepane farmerke, žena sa nekim čudima na glavi, kao neke karakondžule - govorio je Tomović, a onda je Veljko ustao i pokazao šta on u tom trenutku ima na sebi.

Kuzmančević je objasnio da je u pitanju neka vrsta kecelje, a Vladimir je istakao da on to vidi kao haljinu.

- Neka haljina, neko čudo, ali to neko može da nosi. Ne znam ja šta je ispod, ja vidim tu haljinu. Meni da neko kaže, pištolj na čelo i završio si misiju u ovom životu ili to obuci, prijatelju, došao bi mi na četrdeseticu. Ja to ne bih obukao, časti mi. Svaka čast za tebe i tvoju suprugu, ali da oprostite gospođo Verice, imate muža u haljini - govorio je Tomović.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Vladimir Tomović

- Ne bi tebi to ni stajalo, moraš malo da budeš suptilan, sofisticiran, ne možeš kao balvan, ti kad bi to obukao, ne ide - rekao je Veljko.

- Ja ću pre da pristanem da budem balvan nego suknju da nosim - odbrusio je Vladimir.

- Ja sam znao da dolazi Vlada, pa sam rekao Vesni, obuci me lepo jer će on da pronađe nešto, on će odelo da ispoštuje - rekao je Đole Đogani.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Veljko i Verica

- Vi ste pravi reprezent Đoganija, svaka vam čast, ja imam jako loše iskustvo sa Đoganijevima, ali vama svaka čast - rekao je Tomović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading