(FOTO) "Pobedila sam smrt": Neobjavljena fotografija Dee Đurđević iz bolnice, ovako je izgledala posle nesreće!

Autor:

Zabava

07.02.2020

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre tačno godinu dana, na današnji dan, voditeljka Dea Đurđević doživela je nesreću kada joj je autobus otkinuo ruku.

RepublikaFoto: e-stock agency
Dea Đurđević

Do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku.

Dea je hitno prevezena na VMA, otkinutu ruku su lekari "stavili na led", a nakon višemesečne agonije i borbe, čitav tim lekara uspeo je da pomogne voditeljki, koja je iz svega izašla jača nego ikad.

Voditeljka je jutros, prisećajući se najtežeg trenutka u životu, objavila nikad viđenu fotografiju iz bolnice, ali i pismo:

- Pre godinu dana počela je moja najveća životna bitka. Kada sam se probudila iz anestezije, shvatila sam da sam u ringu i da sam dobila tek prvu rundu. Da imam ruku kojom ću da se borim pomogao je dr Marko Bumbaširević sa svojim timom, a da bi mi kucalo srce, funkcionisala pluća, oporavila se kičma, karlica... počele da se pomeraju noge pomogli su mi doktori sa VMA: načelnik Miroslav Vukosavljević, Ivo Udovičić, Neša Stepić, Boban Djordjević, Miomir Šarac, moja divna Mara.... njih je bilo mnogo, ceo VMA radi i živi kao jedna porodica. Plus su svoj ogroman doprinos dali sestre i tehničari sa VMA i KCS. Druga runda je bila teška, mučna, ali i duga. Moji treneri, moja majka, moj Mlađica i moja baka su mi ulivali mnogo snage i davali savete za dalju borbu. A najveća podrška su bili moji veliki prijatelji (nisam ni znala koliko sam bogata dok se ovo nije dogodilo), moj Pink na čelu sa Željkom, Milicom i Goranom Gmitrićem koji su davali energiju i hrabrost, kao i svi vi koje ne poznajem. Hvala vam na tome! Bez vas ne bih bila živa!!! Sada je treća runda, bolanoporavak i vraćanje u normalan život. Pobedila sam smrt, pobedili smo smrt - napisala je Dea. 

Fotografiju možete pogledati OVDE

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading