"Bitno je da sam konačno verenica": Romana Panić progovorila o čoveku svog života!

Autor:

Zabava

07.02.2020

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je jedna od najpopularnijih pevačica na našoj sceni, a danas sa verenikom uživa u Italiji, u Firenci.

RepublikaFoto: instagram.com/romana_panic
Romana Panić

Naime, Romana Panić je još 1994. godine je radila kao voditeljka, spiker i ton majstor na radiju Studio A. Nakon toga 1997. godine je pobedila na Vidovdanskom festivalu u Banja Luci sa pesmom "Žena". 1999. godine se preselila u Beograd i snimila je prvi album. Producent je bio Željko Joksimović.

Nakon pesama koje su postale hitovi Romana se poslednjih godinu dana povukla sa javne scene i posvetila ljubavnom životu. Posle propale veridbe sa biznismenom Fotosom Pitađisom, Romanu je u 44. godini zaprosio biznismen iz Srbije koji poslednjih godina živi u Italiji, a ona je sada sve to potvrdila. Romana se preselila kod svog izabranika, te više ne krije sreću. Iako ne želi da otkriva mnogo detalja o veridbi, Romana je otkrila da je tačno da je zaprošena i da uskoro staje na "ludi kamen".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedna divna noc...❤??

A post shared by Romana (@romana_panic) on Nov 27, 2019 at 4:32am PST

- Nemam vremena više, to su ti detalji o kojima neću da pričam. Bitno je da sam konačno verenica - rekla je Romana u emisiji "Ekskluziv", i naglasila da se ovog puta ne radi o čoveku koji ima strano državljanstvo, već domaće papire.

- Prvo, nije Italijan, pošto me nerviraju te priče o strancima. Čovek je Srbin. Zaljubila sam se, trebala mi je jedna pauza da vidim gde sam i šta sam - kratko je dodala pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading