Iva Šiđanin, bivša žena Slavka Beleslina, progovorila: Verovala sam mu, a ispao je prevarant!

Autor:

Zabava

06.02.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Slavko Beleslin juče u prepodnevnim satima je imao suđenje u Višem sudu u Beogradu sa bivšom suprugom Ivom Šiđanin, koja ga je tužila jer joj je ukrao emisiju " Šta bi posle - Fleš bek", koja je samo delimično njegov autorski projekat. Tačnije, Šiđaninova je tražila priznavanje koautorstva u spornoj emisiji jer je tokom braka sa Beleslinom čak pet godina radila zajedno sa njim na njenom osmišljavanju.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/ Lepota i Zdravlje
Slavko Beleslin

Kako Srpski telegraf pouzdano saznaje, Iva je još u avgustu 2018. godine, pored tužbe za razvod braka, odlučila da protiv Slavka podnese i tužbu zbog nepriznavanja koautorstva u emisiji.

Naša saznanja smo proverili kod aktera priče, pa nam je Iva potvrdila da je sve tačno i da je voditelj razočarao ne samo u ljubavnom odnosu nego i kao čovek.

- Nažalost, došli smo do suda u septembru 2018. godine posle ljubavi jer Slavko nije bio spreman za dogovor. Verovala sam čoveku kojeg sam volela i mislila da će me bar ispoštovati kao osobu koja je uložila trud i rad na emisiji koju je sam neosnovano potpisao i emituje je na RTS. Međutim, ni to nije uradio. Ispao je nečovek i prevario me je jer nije priznao moj rad i ono što smo zajedno radili, pa sam morala da se obratim sudu, gde se borim da ostvarim ono što mi pravno pripada - rekla je Iva za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Iva Šiđanin

Inače, plavokosa Novosađanka Iva Šiđanin, koja je docent na Fakultetu tehničkih nauka, u braku sa voditeljem bila je šest godina, do leta 2018. godine, kada su izdali zajedničko saopštenje da na brak stavljaju sporazumno tačku. Na drugoj strani, Beleslin nije odgovarao na naše telefonske pozive i poruke.

Na jučerašnjem ročištu Beleslin se nije pojavio, već je umesto njega došao advokat, dok se Iva Šiđanin pojavila sa svojim advokatom. Sudski proces bivših supružnika se nastavlja zbog daljeg dokazivanja autorstva i pribavljanja dokaza da je voditelj oštetio bivšu suprugu i bespravno ostvario zaradu koju je trebalo da podeli sa njom. 

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Voditelj srećan u novoj vezi

Beleslin je od pre nekoliko meseci otpočeo zajednički život sa PR i producentkinjom Milijanom Radević, koja fizički podseća na njegovu bivšu suprugu. Voditelj i njegova nova izabranica, otkad je Srpski telegraf objavio vest o njima, ne kriju da su zaljubljeni, pa neretko na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije i lepe editorijale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading