ŠOK! Mira Bekvalac prvi put iskreno o Nataši: Nedajbože nikome ćerku kao moju!

Autor: Zorica RADULOVIĆ

Zabava

06.02.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Nataše Bekvalac Mira prvi put je stala ispred kamera i javno progovorila o glavoboljama koje joj je stvarala ćerka zbog koje se, kako i sama tvrdi, često sekirala. Od svih dečjih nestašluka najteže su joj, tvrdi Mira, pale odluke koje je donosila kao zrela žena, a da na njih nije mogla da utiče.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Mira Bekvalac

- Ma kakvi uticanje, čoveče, nema tu uticanja. Samo ideš, plivaš za njom i to je to. Sva tri puta skoro da se tajno venčala! Zamisli ti to. Pa to je strašno, nedajbože nikom. Pa daj, da ti to uradi dete. Šta kaže, blenta, ništa. Ništa, šta će da kaže. Ona uvek uradi ono što ona hoće. Pita ona, ali uradi kako hoće - zaključila je Mira i osvrnula se na ćerkino detinjstvo.

- Bila je jako dobar đak, revnosna, radila je zadatke, redovno je išla u školu i to dok je radila. Išla je i u plesne škole i u manekensku školu, trenirala je i umetničko plivanje. Sve živo je ona radila. Četvrti razred, prvo polugodište - tad je počela da vrlja. Da! Znam ja (razlog), ali nebitno. Ne, nije bio momak, ja sam - našalila se Natašina mama, koja je istakla da joj ta uloga neretko teško pada.

- Teško je biti mama Nataše Bekvalac, sve je teško, brate mili, od posla do njenog privatnog života, jako je teško. Sve mi to zajedno preživljavamo i njen emotivni život i posao, decu, porodicu, sve, tako da nije baš lako. Svaka majka brine o svojoj deci, ali ovo je posebno jer ona dosta odsustvuje, dosta radi, a mi uskačemo kad god ko može, da ona to što bolje odradi, a da njena porodica ne trpi - zaključila je Mira, čije izlaganje je pokrenulo Nataši suze na oči. Naime, pevačica se složila sa majkom i istakla da je teško biti njena majka.

RepublikaFoto: PRVA/printscreen
Nataša Bekvalac

- Njoj je teško, zamisli imati mene za dete, pa još Kristinu i Draganu, to je stvarno podvig. Moja mama je najveći car u univerzumu - istakla je Nataša kroz suze.

Podsećanja radi, Bekvalčeva se do sada tri puta udavala, prvo za Danila Ikodinovića, pa Ljubomira Jovanovića i onda za Luku Lazukića, od toga dvaput tajno, i to sa Danilom i Ljubom. Tada ni roditeljima nije rekla da staje na ludi kamen, što je izazvalo šok u familiji Bekvalac, a o tim odlukama javnost je brujala mesecima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sanja_Bgd_Bre

06.02.2020 19:27

Natasa aman,smiri se vise...

Darko

06.02.2020 19:42

Dobra joj je mama. Baš bi je probao.