Braća "oduvala" publiku: Talentovani Kazići dominirali scenom šoua "Zvezde Granda"!

Autor:

Zabava

05.02.2020

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar i Dimitrije Kazić koji su pevali u duetu, a u timu su Šerifa Konjevića.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Aleksandar i Dimiitrije Kazić

Oni su se predstavili pesmama “I za senkom njenom patim” Miće Stanojevića Piromanca i “Bre gidi dažnum” Dragana Kojića Kebe.

Oni su već nakon prve pesme osvojili pet glasova, a onda su ponesene odličnom atmoferom Marija i Jelena zagrljene igrale. Potom su na nogama bili i Viki i Đorđe, a onda je počeo da se menja raspored glasova. Na kraju su ipak svi dali “da”, a braća su prošla direktno dalje.

Njima je odmah prišao Šerif Konjević da im čestita, a u studiju je vladala totalna euforija. Jelena je odmah predložila da se zovu duet iz Kovina jer će tako zaraditi milione i ona bi ih odmah zvala da joj pevaju na svadbi ili nekom veselju.

- Vi ste kao dvojac neverovatni, još kad bi jetrve došle da pevaju ovde sa vama pa to bi bila luda kuća -predložio je Saša Popović ali su supruge u bekstejdžu rekle kako radije ne bi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mile

05.02.2020 18:55

Braca legende, dobri momci, pevaju kao slavuji. Idemo dalje, pobeda.