Atraktivna brineta u bliskom društvu fudbalera: Srpska blogerka kod Nejmara na rođendanu!

Autor:

Zabava

05.02.2020

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler Nejmar, koji igra za šampiona Francuske PSŽ, napravio je veliku proslavu 28. rođendana u elitnom klubu u Parizu, a među brojnim zvanicama bilo je mnogo lepotica iz celog sveta. Među njima našla se i srpska blogerka i influenserka Aleksandra Morača.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandramoraca
Aleksandra Morača...

Naime, Aleksandra je objavila fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojima je u društvu nekoliko drugarica na rođendanu slavnog fudbalera. Sudeći po priloženom, Aleksandra se odlično zabavljala, dok je na veselju bio veliki broj lepotica. 

Ono što je zanimljivo je da su svi bili odeveni u belu boju, što je izgleda bio dres-kod žurke, a to je ispoštovala i Morača, koja je bila u belom od glave do pete, dok je na usnama imala crveni karmin.

Da li je blogerka samo Nejmarova drugarica ili je fudbaler pao na šarm srpske lepotice, ostaje da vidimo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar...

Inače, influenserka je domaćoj javnosti poznata iz spota MC Stojana za pesmu "Sto posto".

Foto: instagram.com/bestofsoraja

Nejmar voli i Soraju

Nejmara su inače ranije povezivali sa Sorajom Vučelić, dok je bio u vezi sa Brunom Markezino. Krajem 2018. godine svetski mediji brujali su o tome da je fudbaler u šemi sa srpskom starletom, a njihova zajednička fotografija samo je podgrejala glasine. Ipak, Nejmar je nekoliko meseci kasnije demantovao te navode.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading