Tužilac sve odradio: Turčin koji je automobilom usmrtio Šabana hitno sklonjen!

Autor: alo.rs

Zabava

04.02.2020

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alsin Levent (26), Turčin koji je odgovoran za smrt kralja narodne muzike Šabana Šaulića navodno je "sklonjen", a na suđenju koje je zakazano za 27. mart biće pojačane bezbedonosne mere a kako "neko od fanova pokojnog kralja narodne muzike ne bi naudio Leventu".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Šaban Šaulić

Kako su se u javnosti pojavile sve informacije o Alsinu, kao i njegove fotografije, tužilac je navodno doneo odluku da zbog bezbednosti Leventa preduzme određene mere, prenose mediji.

Podsećamo, Šaulić i njegov klavijaturista Mirsada Kerića poginuli su u saobraćajnoj nesreći 17. februara kada su se vraćali sa koncerta u Nemačkoj, kada je na njih kolima naleteo Turčin. Treća osoba koja je bila u kolima i koja je preživela saobraćajnu nesreću jeste Šabanov kum Slobodan Bobi Stojadinović.

Alsin se tereti za ubistvo u saobraćaju, a u optužnici se navodi da je Levent na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, te da je pijan u automobilu"mazda 6" izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha. Kako je utvrđeno, Levent je vozio brzinom od 160 km/h, na mestu gde je u tom trenutku bilo dozvoljeno voziti 80 km/h.

RepublikaFoto: Facebook

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading