(FOTO) UZNEMIRUJUĆE: Danijelu Alibabiću odgriženo uvo na nastupu, pojavila se jeziva fotografija!

Autor: Blic/Promo

Zabava

04.02.2020

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Danijel Alibabić u jeku promocije nove pesme, nedavno je boravio u Beogradu, gde se podvrgao jednom poligrafskom ispitivanju. Tom prilikom otkrio je brojne detalje iz privatnog života, a kojima se do sada malo znalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Production
Danijel Alibabić...

Pored porodičnih tema, preko raspada grupe „No name“ čiji je najmlađi član i bio, pevač je pričao o tome kako je 2017. godine tokom jednog privatnog nastupa u Crnoj Gori doživeo neprijatnu i pre svega bolnu situaciju, te je bio primoran da pravdu potraži i na sudu. Po prvi put, nakon incidenta gde mu je gost doslovno odgrizao uvo, Danijel otkriva kako se taj ceo slučaj na kraju rešio.

-Na svadbi na kojoj sam radio desilo se to da mi je nasred nastupa prišlo to „gospoče rođeno“ i mislio sam da će nešto da mi kaže na uvo ili neku pesmu da naruči. Odgrizao mi je deo uva. Potražio sam pomoć stručnog lica, tako da radim na tome da budem u manjem strahu. Tresem se čitav... " dodao je pevač, a na pitanje dokle je stigao sudski spor sa nasilnim gostom, Danijel je kratko prokomentarisao.

Foto: Privatna arhiva
Danijel...

-Suđenje je završeno i on je sada tamo gde mu je mesto. Iza rešetaka.- dodao je crnogorski pevač.

Sa porukom da intezivne terapije pomažu da se oslobodi straha i stresa koji je doživeo pre tri godine, Danijel je ohrabljen da samo svojim muzičkim projektima zadaje nove ciljeve. Iako je u toku promocija nove pesme „ Dar ili kazna“ , Danijel je nedavno u srpskoj prestonici sklopio dogovor sa jednom poznatom pevačicom sa kojom će uskoro ukrstiti glas.

-Zaista se radi o jednoj dobroj duetskoj pesmi. Biće iznenađenja kada vidite koja koleginica će raditi sa mnom, a moram da kažem, da je ona pristala odmah kada je čula ovu pesmu, za koju i ja verujem da će biti hit. – zaključio je Danijel.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sima

04.02.2020 17:29

Strašno.