Bogdana svekrvi najviše veruje: Samo Ceca može da mi pomaže oko bebe!

Autor:

Zabava

04.02.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdana Ražnatović uživa u trudničkim danima, svi je maze i paze, a posebno svekrva Svetlana Ceca Ražnatović, koja jedva čeka da joj se rodi unuk Željko.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Bogdana, Veljko i Ceca

Naime, Veljkova žena ne krije da joj svekrva u svemu pomaže i da joj je najveća podrška. Zbog toga i ne čudi što ona, osim Cecine podrške, ne želi ničiju pomoć oko deteta kada se u maju porodi.

- Ceca je već angažovala za Bogdanu nutricioniste i kuvare kojima veruje i koji za nju rade godinama kako bi porođaj prošao lako, međutim, Bogdana insistira da joj Ceca bude glavna podrška i oko svega ostalog - kaže izvor za Skandal i dodaje:

- Snajka je izrazila želju da se sa Cecom sve dogovori i da se ona pita za sve. Bogdana je čak i naglasila da ne želi dadilju. Rekla je Veljku: "Ma kakva dadilja, pa ja u Cecu imam najviše poverenja, a tu su mi i Lidija i Anastasija. Nema potrebe da nam dete neko drugi uspavljuje i presvlači ako mi nismo tu, kad imamo njih. Pa Ceca je odgajila tebe i Tasu. Lidija ima četvoro dece i šta sad pored njih dve da plaćam dadilje, ne dolazi u obzir. Uz sve vas i moje sestre i majku, ja sam srećna žena - prepričava izvor za Skandal i nastavlja:

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic_star

 Neću da plaćam dadilje pored Anastasije i Lidije, koje uvek mogu da uskoče kada Veljko i ja nismo tu, rekla je Ražnatovićeva

- Veljko se, naravno, složio sa Bogdanom, a posebno ga je ganula kad je rekla da u Cecu ima najviše poverenja jer u životu nije upoznala tako veliku ženu koja, pored sve svoje slave, uvek ima vremena za druge, požrtvovana je i normalna, obična žena iz naroda koja čak ima vremena i za ljubimce.

Podsećamo da se Bogdana od samog starta svidela Ceci, koja nikada nije krila oduševljenje kada je njena snajka u pitanju. Njoj je najbitnije da se ona i Veljko lepo slažu i uvek je tu da ima pomogne šta god im zatreba.

Foto: e-stock/Stanislav Nedelja

Veljko sinu oprema sobu!

Kako izvor blizak porodici Ražnatović otkriva, Veljko ne može da dočeka narednih nekoliko meseci i slobodno vreme je posvetio tome da olakša ovaj period Bogdani i da se pobrine za naslednikovu oazu:

- Iako su majke te koje svaki sekund koriste razmišljajući o sobi za bebe i sve što je vezano za opremu pred rođenje deteta, kod Bogdane i Veljka je to obrnuto. On je rešio da potpuno odmeni Bogdanu i da većinu obaveza reši sam kako se ona ne bi mučila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading