Vesna Zmijanac šokirala! Izgubila nevinost sa profesorom matematike: U njemu sam tražila oca!

Autor:

Zabava

03.02.2020

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac je svojevremeno u autobiografiji otkrila mnoge detalje iz svog života, uključujući i to koliko je pila, ali i detalje prvog seksualnog iskustva, koje je imala sa svojim profesorom matematike.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vesna Zmijanac...

Naime, pevačica je odrasla bez oca, koji se po njenom rođenju vratio u Hrvatsku, ali i bez majke, koja je radila u Austriji.

- Kad sam završila osnovnu školu, prešla sam da živim kod majke Kovine u Beč, ali sam pre toga već bila u nekom odnosu s nastavnikom matematike. Međutim, kada sam posle završene prve godine srednje došla na raspust u Kraljevo, naša veza je postala zaista ono što se ljubavnom vezom dvoje ljudi i zove, uživali smo jedno u drugom. Sve prepreke su bile uklonjene. Ja mu više nisam bila đak, a iako maloletna, već tada sam izgledala nešto starije za svoje godine - napisala je pevačica u svojoj autobiografskoj knjizi "Kad zamirišu jorgovani".

RepublikaFoto: instagram.com/vesnazmijanacofficial
Vesna Zmijanac...

- Razlika u godinama takođe nije predstavljala smetnju. Bar ne meni. Trebao mi je neko stariji, neko u kome sam, i ne znajući, zapravo tražila oca. Isprva mi je smetalo što je to bio moj nastavnik, čovek koji me je znao bukvalno odmalena, koji me je ispitivao i ocenjivao, ali je blizina učinila svoje, a njegovo pristajanje da veza bude javna (šetali smo držeći se za ruke) u meni je otklonila svaku nelagodu - napisala je Vesna, pa je otkrila kakvo je bilo njeno prvo seksualno iskustvo.

Iako sam bila maloletna, izgledala sam nešto starije za svoje godine, uživali smo jedno u drugom, rekla je pevačica

- To prvo ljubavničko iskustvo bilo je nekako zbrzano, užurbano, ne mnogo maštovito, lišeno posebnosti i svečarskog raspoloženja. Ne mnogo bolno, ali u grču, bez glasa, nemušto, nežno, ali skromno u nežnosti. Sve u svemu, prosečno. Valjda je tako i moralo da bude kad se sve uzme u obzir. Kažem sve, a mislim na vreme (prvi mrak), mesto (šetalište kraj Ibra) i na nas učesnike. I toliko o tome. Ponovilo se još dva puta tokom mog raspusta, uvek u približno istim okolnostima i s gotovo istim krajnjim rezultatom i osećanjem. Nije bilo mučno, daleko od toga, ali nekako previše obično. I znači mi i ne znači mi. I lepo mi je i nije. I utiče na mene i ne utiče. Pomalo sam i razočarana, ali se nadam da će to razočaranje proći. Srećom, prošlo je bez neželjenih posledica i efekata. Naša veza ugasila se sama od sebe, a njegovo pristajanje na prekid bilo je logično. Dane do kraja raspusta provodila sam kraj Ibra. Nastavnika više nisam videla - objasnila je pevačica.

Foto: instagram.com/rivasvesna

Zmijančeva: Rivasova laže, moja majka nije držala javne kuće!

Vesna Rivas nedavno je u medijima iznela priču o prošlosti Vesna Zmijanac, te je tvrdila da je majka pevačice navodno držala tri javne kuće, a sada se folk diva oglasila zgrožena ovim postupkom.

- To je neviđena laž. Moja majka u kafani nije ušla dok ja nisam propevala, a kamoli da je držala javne kuće. Ko je Vesna Rivas da priča o mom tužnom detinjstvu, koje, pritom, nije bilo tužno. Majka se uvek trudila da mi ništa ne fali i da srećno odrastam.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading