(FOTO, VIDEO) Našu poznatu pevačicu i rijaliti zvezdu izbacili sa meča Novaka Đokovića: Policija morala da interveniše, evo šta je uradila!

Autor: Kurir

Zabava

03.02.2020

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i bivša učesnica Farme Dušica Grabović, koja se preselila u Australiju, navodno je izbačena sa finala Australijan opena, gde je bodrila srpskog tenisera Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dušica Grabović...

Naime, pevačica se na tribinama nalazila među pristalicama Novakovog protivnika Dominika Tima i previše glasno navijala za srpskog tenisera da su je zaštitari na kraju navodno morali izbaciti sa tribina Rod Lejver arene!

- Bila sam veoma pristojan navijač i toliko godina pratim Novaka Đokovića i želela sam da budem na finalu. Kada je pobedio Federera, kupila sam karte, i platila sam basnoslovno karte da bih ga gledala. Ali mi se desio incident. Upala sam u ekipu koja je navijala za Dominika, i neko me je prijavio. Došli su ljudi koji su me izveli - ispričala je pevačica, kojoj je izrečena mera zabrane ulaska u Arenu na dve nedelje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković...

- Prišla mi je i rekla da budem "kvajat", a ja ne mogu da budem "kvajat" kada pripadnik moje zemlje pobeđuje. Bilo je mnogo više onih koji su navijali za Dominika. Žena je zvala policiju. Ja to nisam doživela da me policija izvede pred kraj meča i da mi kažu da to nije u redu što sam glasna - ispričala je pevačica.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading