Bol ne jenjava! Uhvatio sam se za telefon da NJEMU prvo javim: Radanović sa bolom progovorio o pokojnom ocu!

Autor: Pink

Zabava

02.02.2020

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dan dočeka 2020. godine Slobu Radanovića dočekala je tužna vest o smrti oca, a pre samo nekoliko dana ostao je i bez tetke. On je, kao pravi profesionalac, ipak uspeo da izgura sve poslovne obaveze i da svoj maksimum bez obzira na sve, a onda je otvorio dušu te priznao da u svoja četiri zida i te kako tuguje.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

- Ja sam vrlo emotivan, ali emocije čuvam za sebe. I kad volim, volim u četiri zida, kad tugujem, tugujem u četiri zida. Ovo je moj posao, moja majka me je podržavala, dala mi je vetar u leđa šta god da se desi ,a onda priznao i da mu se par puta desilo da je krenuo da pozove oca, a onda se vratio u surovu realnost. 

- Kad ostanem sam, onda se vraćaju neke misli, neki trenuci. Ostanu lepa sećanja. On je bio čovek šaljivdžija, uvek su ga svi voleli. Kad je majka bila u bolnici, ja sam se par puta uhvatio za telefon da njemu to prvo javim i onda se setim i... objasnio je on drhtavim glasom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading