Bivši pobednik Farme "pecnuo"Staniju: Ovakvu reakciju nije očekivao!

Autor:

Zabava

31.01.2020

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da ja Stanija Dobrojević ima armiju fanova na društvenim mrežama. To je na svojoj koži osetio i Sulejman Memo Haljevac, pobednik "Farme", koji je ispod jedne Stanijine fotografije ostavo više nego očigledan provokatorski komentar.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Stanija Dobrojević

– Jako inteligentna fotka odiše tvojom poslovnom kreativnošću - prokomentarisao je Memo Stanijinu fotografiju na kojoj je ona u kupaćem kostimu.

Nakon ovog komentara, koji je očigledno trebalo da ponizi Staniju, usledila je lavina reakcija Stanijinih fanova, koji su žestoko osudili Memin komentar.

– Šta ti pirinčaru tražiš ovde. Ti si poznat po kreativnosti i inteligenciji... Jesi oprao kosu štrokavu? - stoji u jednoj od mnogbtrojnih negativnih reakcija na komentar Haljevca.

Foto: instagram.com/printscreen
Memo potkačio Staniju na Instagramu

– Ti se povampirio... pa baš na Stančin profil... da nećeš u Zadrugu preko njene grbače? - stoji u drugoj reakciji.

RepublikaFoto: Avaz TV
Memo Haljevac

– Kome to treba malo reklame, propalom slikaju.... jednom su ti poklonili pobedu i to je to. Reci hvala i nastavi život ako ga imaš. Moćda bi jedan naslov na portalu, to ti košta 100 evra, što šta je to za tebe nezasluženog pobednika - ovo je još jedna od mnogobrojnih reakcija u kojima Stanijini fanovi brane svoju miljenicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading