NIJE ZNALA GDE SE NALAZI! Anu mortus pijanu priveli na aerodromu u Dubaiju: Popila dve flaše šampanjca, 24 sata bila na trežnjenju!

Autor:

Zabava

31.01.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić oduševila je fanove povratkom na muzičku scenu i time što je izgled, ali i stil života, dovela u red. Međutim, iako je rekla da sa alkoholom više problema nema, već da samo ponekad pijucka, ona je toliko popila da su carinici u Dubaiju bili prinuđeni da joj zabrane ulazak u avion zbog alkoholisanog stanja.

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Ana Nikolić

Naime, pevačica se tokom povratka iz Tajlanda, gde se odmarala nakon snimanja spotova za novi album, napila u avionu za Dubai. U Dubaiju je trebalo da presedne i leti za Beograd, ali ju je carinska kontrola u tome sprečila.

- Ana se preko Dubaija vraćala za Beograd iz Tajlanda. Sedela je u biznis klasi sama. Neposredno po poletanju Ana je od stjuardese tražila šampanjac moet i žena je uslužila. Budući da je sedela u biznis klasi, imala je pravo da pije i jede neograničeno, što je Ana iskoristila. Svako malo od stjuardese je zahtevala da joj dopuni čašu, što je ova i činila, ali posle dve flaše koje je sama ispila moeta više nije bilo - govori izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

Tokom leta od Tajlanda do Dubaija Ana je popila dve flaše moeta, tvrdi izvor

- Prava drama odigrala se po sletanju na aerodrom u Dubaiju. Carinici su osetili, ali i videli da je Ana u alkoholisanom stanju i zamolili je da uradi alko-test pre nego što se ukrca na let za Beograd, budući da ljudima sa više od 0,3 promila ne dozvoljavaju ulazak u avion. Ana je imala 1,6 promila i rekli su joj da ne može na let. Tada je počela da viče. Psovala je na srpskom, pa su ostali turisti koju su se takođe vraćali sa odmora sve razumeli. Govorila je carinicima da ima zakazan termin kod hirurga i da mora da uđe na let, ali su oni to odbijali da slušaju. Nakon zadržavanja na carini, posavetovali su je da uzme hotel i sutra dođe na let trezna.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Rasti pijana uništila automobil

Nikolićeva je izazvala pravi skandal nakon što je u javnost procurio snimak na kojem Ana nekome priča kako je bivšem suprugu Rasti u alkoholisanom stanju uništila auto od 100.000 evra.

- Prema Rasti sam imala milosti. Nisam mu slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred zgrade. Nisam sigurna da li smo se tad zabavljali ili smo se tek venčali. Mnogo me je iznervirao, nije hteo da mi se javi na telefon. Bila sam "u flaši" ozbiljno. U papučama sam došla ispred zgrade, taksi me je čekao. Uzela sam ključeve i po onom novom mercedesu od 100.000 evra potpisala se: "Ja sam, pi*ko, Ana!" Znači, šteta je bila 5.000 evra jer sam se potpisala po svim vratima.

Kako dalje saznajemo, Ana je na sve načine pokušavala da uđe u avion, čak je išla i na info pult da se žali, tražila šefa, ali sve joj je bilo uzaludno. Na kraju je prespavala u Dubaiju i sutradan nastavila put za Beograd. Prema rečima izvora, Nikolićeva je sve vreme na licu imala velike naočare kako bi prikrila alkoholisano stanje, ali joj to nije uspelo.

Pevačica se po povratku iz Tajlanda toliko napila u biznis klasi da su je prilikom presedanja zadržali jer je imala 1,6 promila alkohola u krvi

U želji da saznamo detalje drame koja se odigrala na aerodromu u Dubaiju, pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive.

Prema našim saznanjima, rigorozne kontrole vladaju na aerodromu u Dubaiju kada su alkohol i droga u pitanju. Pored toga što putnicima ne dozvoljavaju ulazak u avion u alkoholisanom stanju, carinici detaljno pregledaju svakog putnika jer je i sam prenos alkohola strogo kažnjiv.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana već hapšena zbog pijanstva

Ana Nikolić jedna je od prvih poznatih ličnosti koja je bila hapšena zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Naime, pevačicu su 2010. godine priveli nakon što je policija zaustavila i uradila joj alko-test. Pevačica je prvo odbila testiranje, a onda i fizički nasrnula na službeno lice, nakon čega je uhapšena, te je noć provela u stanici policije na trežnjenju. Kasnije je priznala da je tada imala 2,3 promila alkohola u krvi.

Foto: e-stock/S. NEDELJA

Na snimanju spota oduševila izgledom

Ana Nikolić uspela je da skine ogroman broj kilograma, čime je oduševila fanove, koji su željno iščekivali njen povratak na scenu u punom sjaju. Snimanje jednog od spotova za novi album odigralo se u Maroku, a video koji je Ana objavila sa snimanja pokazuje da je pevačica liniju dovela do savršenstva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Strljen

31.01.2020 10:01

Prava srpska predstavnica,nema šta i to je odraz našeg društva koji prikazuje.To je naša stvarnost.

Bruka

01.02.2020 01:07

Pa ona je pijana letela sa scena, dakle nista novo. Pila je, pije i pice, dok je pice ne sa'rani! Jadno to dete sa takvom majkom!