Fajt Ukradenove i Karleuše na "Zvezdama Granda": Pevačice se žestoko izvređale na snimanju, nakon čega je Jelena napustila emisiju!

Autor:

Zabava

30.01.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukti rat između Jelene Karleuše i Nede Ukraden, ne zna se koja je kojoj gore reči izgovorila, a sve zbog kandidata u "Zvezdama Granda".

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ /ST/Vladimir Lukić
Jelena i Neda

Naime, pevačice su se na poslednjem snimanju emisije toliko izvređale da je Jelena napustila snimanje, a Saša Popović je po ko zna koji put morao da je vraća. Kako Srpski telegraf saznaje, sve je počelo tako što je Neda bila nezadovoljna time što njen kandidat nije dobio glasove stručnog žirija, što je oštro prokomentarisala.

- Moj kandidat peva bolje od bar dva člana ovog stručnog žirija - rekla je Neda, koja je sve vreme gledala u Jelenu dok je to izjavljivala, što je nju jako naljutilo i nije birala reči kada se obratila starijoj koleginici.

- Baba, nismo ti mi krivi što nisi dobro spremila kandidata - viknula je Karleuša, što je dodatno naljutilo Ukradenovu.

Ajde, ćuti, ti, tamo, tvoja reč odavno ništa ne vredi. Ne znam ni zašto te više drže ovde, rekla je Neda

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Ajde, ćuti, ti, tamo, tvoja reč odavno ništa ne vredi. Ne znam ni zašto te više drže ovde - odbrusila joj je Neda, što je Karleušu skroz razljutilo.

- Baba, bolje skini tu jeftinu periku, izgledaš jako smešno. Pomiri se sa tim da je tvoje prošlo i nemoj više da sam čula da si mi se obratila, iskompleksirana ženo - rekla je mala od skandala i napustila studio.

Nakon incidenta za njom je istrčao direktor "Granda" kako bi je odobrovoljio i naterao da nastavi sa snimanjem. Neda je za to vreme sedela mirno u studiju ne mareći za scenu koja je napravljena.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Kako bismo saznali detalje vezane za ovaj incident pozvali smo Ukradenovu, koja je saslušala naše pitanje i zatim rekla da nema komentar. Sa druge strane, Jelena se do zaključenja ovog broja nije javljala na naše pozive niti je odgovarala na poruke.

Podsećanja radi, Karleuša i Neda Ukraden zaratile su u prvoj emisiji "Zvezda Granda", gde je Ukradenova bila specijalni član žirija. Tada je pevačica u više navrata prekinula Karleušu, što je ovu dovelo do ludila i tada je odbrusila Nedi:

- Meni mama nije govorila stop, a ne ti, sjaši sa mene.

Foto: Srpski telegraf

Marija i Karleuša ismevale Nedu

Nakon što su zaratile u prvoj emisiji Jelena Karleuša i Marija Šerifović šalili su se na račun Nede Ukraden koristeći njenu uzrečicu stop. Naime, one su gotovo svakom kandidatu kada krene da priča govorile stop i ismevale Nedu.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Popović molio JK da se vrati na snimanje!

Jelena Karleuša je nedavno napravila skandal na snimanju "Zvezda Granda" jer njena takmičarka nije prošla u sledeći krug. Ljuta na kolege, sela je u automobili, odvezla se i nije se vratila narednih sat i po vremena, zbog čega su se bunili i kolege iz žirija i publika.

- Jelena je oformila čitav tim kako bi pomogla svojim takmičarima da se plasiraju dalje, a jedna od njih Anđela Tasić nije prošla u sledeći krug, što je nju razbesnelo. Saši je bilo neprijatno što je napustila snimanje, zvao je, ali se nije javljala. Na kraju se ipak javila i Popović je uspeo da je privoli da se vrati - kaže izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading