Nema više Granda! Lepa Brena pokreće novi biznis: Pevačica progovorila o svim planovima!

Autor: Blic

Zabava

29.01.2020

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Lepa Brena nedavno se vratila s odmora, pa je za Blic otkrila otkriva kako se provela, koji su njeni dalji poslovni planovi, kao i šta radi kada se umori.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Lepa Brena

Gotovo da ne postoji hala, stadion ili koncertni prostor koji Lepa Brena nije napunila, a poslovnu novu godinu započela je nastupom na muzičkoj manifestaciji MAC. Da li se ona nekada umori?

- Umorim se, kako da se ne umorim. Tada ne volim ni da je vidim ni da je čujem. Kada se umorim od Brene, volim da odem na godišnji odmor i ne razmišljam uopšte o poslu. Volim da se resetujem i da potpuno zaboravim i ne razmišljam o koncertima, šminkanju, kostimima i probama. Zato što u ovom poslu da biste bili veoma dobri i kvalitetni nije bitno, da li imate 25 ili 35 godina ili 59 godina. Važno je da budete kvalitetni, a kvalitet je nešto što danas daje prave rezultate - objasnila je folk zvezda koja se vratila sa proputovanja. Prvo je posetila Dubai, potom Tajland, a na kraju je stigla na Maldive, a ovo je ujedno bilo prvo putovanje sa najmlađim članom porodice Aleksandrom, sinom Aleksandre i Filipa Živojinovića.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandraprijovic
Filip i Aleksandra

- Znate kako se male bebe uvek vole. Ujutru čim se probudite odmah gledate gde je on, gde ćete da prošetate, da li je jeo i obavio sve što je potrebno. Bila je zaista velika ekipa, svi su pomagali oko malog Aleksandra. Naravno, najviše je vezan za Aleksandru i Filipa. Mogu da ga ukradem, ali još uvek je mali da bi se mnogo odvajao od tate i mame - objašnjava Brena, a na pitanje da li će malom Aleksandru kada bude naučio da priča, braniti da je zove baba, kaže:

- Mislim da je biti baka danas jedna titula. Dokle god imamo titulu u ovim godinama, to je veoma počasno, a sve što ima pežorativan naziv, to prosto ne prihvatam - izjavila je Brena.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

U poslednje vreme dosta se priča o prodaji “Granda”, a Brena je sada prvi put progovorila o tome.

- "Zvezde Granda" nastavljaju normalno da rade i funkcionišu. Bez obzira na to što se prodaje firma, to ne utiče na program, niti na programske šeme. Svi nastavljaju da rade kao da smo mi tu. Imam vrlo ozbiljno mišljenje što se tiče dece, a to je da se od dece treba odvojiti na vreme kako bi se voleli i poštovali. Tako je i za neke poslove, znači sazreju i možda je lepo vreme da se raziđemo u nekim dobrim emocijama. Radićemo nešto drugo, a uvek imam Lepu Brenu kojom se bavim celog života - rekla je folk zvezda koja ne planira da sedi skrštenih ruku, već ima ideje o pokretanju novog biznisa.

- Naravno, kako da ne. Biće još nešto - tajanstvena je bila Brena, ne želevši da otkrije o čemu je reč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading