(FOTO) Anastasija Buđić se udala u zatvoru za narko-dilera: On se pre modelsice zabavljao sa OVOM voditeljkom!

Autor: Blic

Zabava

28.01.2020

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja modelsica i starleta Anastasija Buđić udala se prošle godine za narko-dilera Ivana Radovića Kokija, a venčanje se odigralo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, gde on služi kaznu.

RepublikaFoto: facebook.com/Anastasija Stasy Budjic Radovic
Anastasija Buđić i njen muž

Fotografije su tada napravile pravu pometnju na društvenim mrežama, a Anastasija je potom slavila sa drugaricama u noćnom provodu, bez mladoženje, koji je iz jasnih razloga bio odsutan.

Nekoliko meseci kasnije, šuškalo se da je starleta dobila ponudu da uđe u "Zadrugu 3", a ona je navela da to nije tačno, ali da bi takav poziv svakako odbila jer je, kako je navela, potrebnija svom suprugu.

Međutim, ono što je zanimljivo, jeste da se u pomenuti rijaliti pre tri dana uselio drug Ivana Radovića Kokija, Nikša Kokanović.

On i Radović su zajedno bili uhapšeni zbog šverca opijata, a sa njima u grupi je bila i voditeljka i

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Anastasija Buđić

starleta Nina Prlja, bivša devojka Ivana Radovića, sa kojom se zabavljao pre Anastasije.

Nina Prlja je iz istog razloga bila na robiji. Uhapšena je krajem decembra 2016. jer je u njenoj vagini pronađen kokain. Kasnije je tokom pretresa nekoliko stanova u Beogradu pronađeno još 140 paketića kokaina i uhapšeno još šest osoba.

Zatim je na aerodromu prvo uhapšen Koki, koji je označen kao vođa grupe, dok je pokušavao da se ukrca na let za Abu Dabi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading