(FOTO,VIDEO) Osušila se: Marija Šerifović nenormalno smršala!

Autor:

Zabava

27.01.2020

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija Šerifović gostovala je u emisiji "Premijera, vikend-specijal" kod Ognjena Nestorovića i Tijane Price, a tokom intervjua izvadila je jednu flašicu. Potom je istakla da je na posebnom režimu ishrane, a onda je uživo u programu priznala i koliko je kilograma izgubila u proteklom periodu.

RepublikaFoto: Promo
Marija Šerifović

- Trenutno sam na minus nekih 8 kilograma.Čekam diplomu! - sa osmehom na licu je rekla Marija.

Šerifovićeva je iskoristila priliku i da demantuje glasine da je svojoj majci Verici Šerifović kupila luksuzan stan u Beogradu.

- Nisam kupila mami stan - rekla je Marija.

Marija: Muzika je moj život. Istom jačinom volim hranu i obožavam da jedem

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Podsetimo, Šerifovićeva godinama kuburi s kilažom i više puta je pokušavala da posebnim režimom ishrane izgubi kilograme, međutim, vidljiva promena prvi put se dogodila sada. Marija je ranije za medije pričala o tome koliko joj je teško da se odrekne omiljenih jela.

- Muzika je moj život. Otkad znam za sebe, ja pevam. Istom jačinom volim i hranu i obožavam da jedem - rekla je pevačica za medije. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading