Otkrivamo kako su se smuvali glumac i pevačica: Strugar varao devojku sa Milicom, dva meseca bio u paralelnoj vezi!

Autor:

Zabava

28.01.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović glavni je razlog kraha veze Petra Strugara i njegove devojke Tamare Gavrilović. Kako Srpski telegraf saznaje, Petar Strugar čak dva meseca je bio neveran bivšoj izabranici, dizajnerki enterijera i plesačici Tamari, sa kojom je bio godinu i po dana u ljubavi.

RepublikaFoto: e-stock/Stanislav Nedelja
Milica i Petar

- Petar i Tamara su se jako voleli, toliko je ta ljubav bila jaka da je čak i javno pokazao. Upoznali su se u konjičkom klubu, a upravo ljubav prema konjima ih je spojila. Čak su i jahali zajedno i svi su mislili da će se venčati, ali se pojavila Milica - govori dobro obavešten izvor i otkriva kako je Petar prevario Tamaru.

- Petar je nakon upoznavanja počeo da se dopisuje sa Milicom, a za to, naravno, nije znala Tamara. Nedugo zatim su se i videli na večeri, na kojoj je romansa i počela. Kako je vreme prolazilo, Milica je insistirala da prekine vezu u kojoj se nalazi, ali Petar nije mogao. Bilo mu je žao Tamare, sa kojom je samo dva meseca pre toga otpočeo zajednički život. Međutim, sve češća odsutnost od kuće, ali i sakrivanje telefona, naterali su Tamaru na sumnju, koja se i ispostavila kao opravdana. Tamari je drugarica rekla kako je čula da se Milica hvali da je sa Petrom otpočela romansu, u šta se nedugo nakon toga i sama uverila - završava priču izvor Srpskog telegrafa.

Bivša Strugarova je u njegovom telefonu videla Miličine poruke i fotografije, nakon čega se iselila iz stana

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

Kako dalje saznajemo, bivša Strugarova je upravo u njegovom telefonu videla poruke i fotografije od Milice, što ju je šokiralo. Odmah nakon saznanja se spakovala i iselila iz stana prekinuvši sa Petrom svaki kontakt. S obzirom na to da je Tamara dizajner enterijera, mnoge stvari u Petrovom domu odabrala je upravo ona, što je, kako saznajemo, Milici počelo da smeta, te mu je nedavno tražila da izbaci sve stvari koje imaju veze sa njegovom bivšom.

U prilog našim saznanjima ide to što su na društvenoj mreži Instagram još uvek vidljivi komentari u vidu srca koje je Strugar ostavljao bivšoj dragoj, kao i fotografije na kojima Tamara jaše konja u konjičkom klubu, a koje je Petar takođe komentarisao. Sumnje da posle svega nisu ostali u korektnim odnosima potkrepljuje činjenica da su se otpratili sa ove društvene mreže.

Petar je u decembru okončao vezu sa Tamarom Gavrilović nakon što je ona saznala da je uplovio u romansu sa Todorovićkom

RepublikaFoto: e-stock/Stanislav Nedelja

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Miličinog PR, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovor koji se tiče ove teme. Petar Strugar je takođe eskivirao pozive i poruke našeg novinara.

Podsećanja radi, Srpski telegraf ekskluzivno je objavio da su Petar Strugar i Milica Todorović u vezi početkom godine, a svega nekoliko dana kasnije par je potvrdio emotivnu vezu u emisiji "Amidži šou". Samo dvadesetak dana pre toga u medijima je odjeknula vest da su Petar i Tamara raskinuli. U tom periodu glumac i pevačica su se trudili da sakriju vezu kako ne bi naišli na osudu javnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/gavrilovic_tamara_
Petrova bivša devojka Tamara
Foto: ST/V. LUKIĆ

Milica već bila u ljubavnom trouglu

Ovo nije prvi put da se Milica Todorović našla u ljubavnom trouglu. Pre tri godine kao bomba odjeknula je vest da je upravo Todorovićeva uplovila u vezu sa koreografom Milošem Paunovićem i to dok je on bio u braku sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović, sa kojom ima sina. Andrea je potvrdila da ona i Miloš nisu bili razvedeni kada je pevačica sa njim uplovila u vezu, ali očito to nju nije previše dotaklo budući da je u toj romansi ostala još dve godine nakon skandala.

Foto: youtube.com/printscreen

Milicu upoznao preko konja, kao i bivšu

Milica Todorović nasmejala je gledaoce "Amidži šoua" kada je, na pitanje kako su se ona i Petar upoznali, kao iz topa odgovorila "Preko konja". Nakon toga je objasnila da je iznajmila Petrovog konja za potrebe snimanja spota, a nije nam poznato da li je znala da je Petra i Tamaru upravo ljubav prema konjima spojila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading