Glumac i pevačica rešeni da postanu roditelji: Jelena Tomašević ide na veštačku oplodnju!

Autor:

Zabava

27.01.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić jedan su od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a njihova porodica možda će uskoro postati bogatija za još jednog člana.

RepublikaFoto: Goran Slavnić
Jelena Tomašević

Kako Srpski telegraf saznaje, Jelena i Ivan odlučili su da pokušaju da dobiju još jedno dete pomoću veštačke oplodnje.

- Njih dvoje su divni, pobožni ljudi, koji svoju ćerku odgajaju u duhu hrišćanstva. Iako već imaju jedno dete, Ivan i Jelena žele da prošire porodicu, ali kako se to još uvek nije dogodilo, odlučili su da pokušaju sa veštačkom oplodnjom - navodi izvor blizak paru i nastavlja:

- Jelena je obavila već sve pripremne preglede, kao i Ivan, tako da će uskoro pokušati. Njih dvoje su se dogovorili da neće očajavati ukoliko oplodnja ne uspe, ali se iskreno nadaju da će uskoro držati još jednu bebu u naručju.

U prilog navodima do kojih smo došli govori i nedavni intervju Jelene i Ivana, koji su za medije otkrili da bi voleli da dobiju još jedno dete.

- Deca su anđeli i uvek su dobrodošla - rekla je Jelena za magazin Gloria, a Ivan se nadovezao: "Bogu se molimo za to".

RepublikaFoto: Goran Slavnić
Jelena i Ivan

Kako kažu, oko vaspitanja ćerke se gotovo svakodnevno preispituju.

- Roditeljstvo u doba interneta, digitalnih medija i rijalitija jeste izazov, ali mi imamo dobru potku u tradicionalnom vaspitanju. I mi rastemo sa Ninom, u svakom smislu - naveo je Ivan.

- Simpatično mi je da gledam kako se ona trudi da šarmira tatu. Kada on dođe, sve staje. Njihov odnos je divan i uživam dok ih posmatram. Takav odnos sam i ja imala sa svojim ocem. To je neobjašnjiva nit između očeva i ćerki - ponosno je istakla Jelena Tomašević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading