Anabela maznula pesmu Luni: Sve bilo spremno za ćerku a onda se mama predomislila!

Autor: Svet.rs

Zabava

24.01.2020

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Luna Đogani planirala da snimi četiri pesme koje su rađene isključivo za nju i time ozbiljno zaopčne svoju muzičku karijeru, stvari nisu ispale onako kako je želela. Anabela je rekla za jedan tekst da se ona sama više pronalazi u njemu.

RepublikaFoto: Ivana Stevanović
Anabela i Luna

- Pošto je Lunina prva pesma Deveti krug posvećena njenom životu i dešavanjima u Zadruzi, postigla ogroman uspeh, ona je odmah poželela da snimi još nešto, ali sasvim drugačije. Danima je tražila adekvatne aranžmane i tekstove i u tome joj je pomagala majka Anabela. Zajedno su došle na ideju da za početak snimi čak četiri pesme, a da malo kasnije doda još jednu ili eventualno dve da bi kompletirala album. Taman kada je izdvojila ono što joj se sviđa i pronašla sebe u tekstovima tih pesama, Anabela je rekla za jedan tekst da se ona sama više pronalazi u njemu, ali da ga Luna svakako uzme i snimi jer će sigurno biti hit. Luna je kupila i ostavila kao poslednju koju će snimiti i izbaciti. Međutim, u međuvremenu, Anabela je probala da otpeva tu istu pesmu i uz klavir i bila je oduševljena kako zvuči, pa je poželela da bude njena. Luna joj je bez razmišljanja prepustila pesmu, rekavši da se više ne vidi u toj priči i da je ona sama ne bi iznela na pravi način. Ne kažu naši ljudi koje je namenjeno nego kome je suđeno - kaže izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Kuki

24.01.2020 13:59

Majka otela ćerki pesmu. Kukuuuuu!!!!! To ni maćeha ne bi učinila.

Odgovori 21 0
jelena

24.01.2020 14:33

Kako Anabela naredi. Naredjenje na izvršenje.

Odgovori 12 0
Adem

24.01.2020 15:44

Anabela upropasćava svoje ćerke.

Odgovori 11 0