Producenta "Granda" prijavile komšije: Žiki komunalna upala u stan!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Producent "Grand produkcije" Saša Jakšić, poznatiji kao Žika, dobio je kaznu za remećenje javnog reda i mira zbog toga što je u noći između nedelje i ponedeljka puštao muziku na razglas, zbog čega su se pobunile komšije. Kako Srpski telegraf saznaje, Jakšić je slavio krsnu slavu Svetog Jovana i tim povodom u novoj kući na Bežanijskoj kosi organizovao je muziku uživo, što je izazvalo revolt kod suseda koji su ga prijavili policiji.

RepublikaFoto: Republika
Žika Jakšić

- Žurka je počela oko 21 čas, čulo se da pevaju Aco Pejović i Svetlana Ceca Ražnatović i komšije su, znajući da čovek slavi slavu, bile tolerantne, ali samo do ponoći. Posle toga nekoliko komšija sa istog sprata je došlo kod Žike i zamolilo ga da utiša muziku jer mala deca ne mogu da spavaju. Svakom je ljubazno odgovorio da hoće, ali muziku nije gasio - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Kada su izgubile strpljenje, komšije su pozvale komunalnu inspekciju. Bile su kivne što nema obzira prema deci i starim ljudima koji žive u tom kompleksu, ali nisu imale obzira da čovek jedan dan u godini obeležava krsnu slavu. Možda komunalna ne bi ni odreagovala da za istu adresu nije stiglo više poziva.

 Žika: Nisam ja toliko glasno puštao, nego neko je otvorio prozor i verovatno su komšije zato čule

RepublikaFoto: Republika
Žika Jakšić

Kako dalje saznajemo, policija je izašla na lice mesta i uverila se da je muzika glasna. Rekli su mu da smesta mora da je ugasi i da u stambenoj zgradi u to doba noći ne može da bude tolika buka. Tada je ugasio muziku i slavlje se završilo.

U želji da proverimo navode do kojih smo stigli pozvali smo Jakšića, koji je u prvi mah negirao naše navode, a kada smo mu sugerisali da imamo potvrdu, rekao je:

- U stvari, bili su ljudi, ljubazno su me zamolili da utišam i ja sam to učinio. Nisam ja toliko glasno puštao, nego neko je otvorio prozor u mojoj kući i verovatno su komšije zato čule. Žao mi je ako je neko imao neprijatnost zbog toga.

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll

Kaća Grujić slavila u restoranu

Za razliku od Saše Jakšića Žike, Katarina Grujić proslavila je slavu u jednom beogradskom restoranu. Njoj je tim povodom pevala Marija Ana Smiljanić, koja je napravila sjajnu atmosferu. Pored nje, mikrofona se latila i Edita Aradinović, kao i sama Kaća, koja je pevala za svoje goste

Foto: youtube.com/Nikad nije kasno

Kazna za Žiku 20.000 dinara

Zbog prekršaja koji je napravio Jakšić će morati da plati kaznu 20.000 dinara zbog remećenja javnog reda i mira. Zakon nalaže da kazna za prvo prijavljivanje iznosi 20.000, a ukoliko se prekršaj ponovi, ide i do 100.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading