Nakon blogerske započela pevačku karijeru: Ruža Rupić odrzala prvi nastup!

Autor:

Zabava

21.01.2020

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruža Rupic koja se proslavila u takmicenju “Pinkove Zvezdice” nakon čega je uspešno nastavila blogerske karijeru odrzala je svoj prvi nastup u jednom klubu u Beogradu.

RepublikaFoto: Marko Milenković
Ruža Rupić

Blogerka koja je nakon takmicenja u talent šou programu postala miljenica mlađe populacije do sada je izbacila nekoliko pesama koje broje milionske preglede na Jutjubu, ali je po prvi put odrzala nastup.

- Presrećna sam zbog svog prvog nastupa na kome se pojavio veliki broj mojih kolega sto blogera sto ju tjubera. Moja je želja da pokažem svima da influenseri nisu ograničeni ljudi koji znaju samo da se slikaju nego da većina zna da peva ili glumi. Ja sam tu da razbijem predrasude - rekla je Rupićeva za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Marko Milenković
Ruža Rupić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stršljen

21.01.2020 21:28

U ovoj državi možemo ove blogere,pevaljke i ko zna šta još,da očekujemo da budu i doktorice po domovima zdravlja,ili sudije,pravnici,akademici,itd.Na balkanu ništa novo.

rade

22.01.2020 11:45

Ona je više rupa nego ruža.