(FOTO) Nakon javnog priznanja da se razvela, Slavica Ćukteraš uradila nešto potpuno neočekivano!

Autor:

Zabava

21.01.2020

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Ćukteraš jedna je od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, a kako je nekoliko godina nije bilo na našoj javnoj sceni, zbog pauze koju je napravila kako bi se posvetila odgajanju ćerke, njeni fanovi su brojali dane kada će se vratiti i napraviti bum! I to je učinila!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Slavica Ćukteraš

Pre nekoliko nedelja Slavica je objavila numeru "Pun gas" kojom je najavila svoj veliki povratak i ponovo zagrejala srca fanova. Naravno, ona ne planira tu da stane!

Pored nastupa koje ima svakog vikenda širom regiona, Slavica je odlučila da sebe i svoje fanove počasti novom pesmom i to baš na svoj rođendan, 28. januara.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- Spremnija sam nego ikada da svojoj publici dam sve ono što zaslužuje - kaže Slavica i dodaje - Bilo je mnogo priča i glasina o meni u poslednje vreme, ali mislim da sam stavila tačku na to. Objasnila sam da u mom privatnom životu nema drame, moj bivši suprug i ja smo odlični prijatelji, a i moja publika od mene nikada nije očekivala skandale, pa je tako i sada. Nakon nekoliko godina pauze, stvarno sam se uželela dobre muzike i mogu sada da najavim da moju publiku tek očekuju iznenađenja. Posle pesme "Pun gas" koja je osvojila sve, spremna sam da im dam nešto novo i drugačije, što do sada nije viđeno kod nas. Pesma "Koban ili savršen" ima emociju koju sam osetila na prvo slušanje, a kada si okružen mladim i svežim ljudima koji su na toj numeri radili, onda i sam dobiješ ideje za nešto novo. Tako da sam odlučila da svima predstavim deo sebe, svog života, u spotu koji će pratiti ovu numeru. Videće me u neočekivanim situacijama, poput onih da, na primer, peglam veš, šetam psa ili spremam ručak. Na ovaj način će mnogi imati prilike da vide da ja živim svakodnevni život kao i oni i jedva čekam da čujem reakcije - kaže Slavica.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Spot za pesmu "Koban ili savršen" ugledaće svetlost dana 28. januara, a kako će biti snimljen u formi "vloga" nema sumnje da će Slavica na ovaj način još više sebe približiti publici i doneti nešto sveže i potpuno novo na estradnu scenu Srbije i regiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

21.01.2020 14:53

Raspisala konkurs?