Milica Todorović pukla basnoslovnu sumu za luksuzni stan u Beogradu: Cifra u evrima od 5 nula!

Autor: Informer

Zabava

21.01.2020

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada zvezda Milica Todorović kupila stan u komšiluku pevača Milice Pavlović i Saše Kovačevića, i tenisera Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: instagram.com/milicatodorovicofficial
Milica Todorović

Pevačica i devojka glumca Petra Strugara Milica Todorović, kupila je stan u novom naselju na Novom Beogradu, vredan 200.000 evra!

 

Tačnije, Milica je stan, čija je vrednost kvadrata procenjena na tri hiljade evra, platila 180.000, a onda je na opremanje dala još dvadeset hiljada.

Stan ima 60 kvadrata, ima dve sobe, kupatilo, kuhinju i terasu sa koje se pruža prelep pogled. Kvadrat je koštao tri hiljade evra, ali se Milica oduševilal naseljem, tako da je po svaku cenu želela tamo da živi. Drago joj je i što su joj Milica i Stevan u komšiluku, jer se s njima druži", rekao je neimenovani izvor i dodaje da ju je nesuđeni dever, pevač Saša Kovačević, ubedio da kupi stan u tom naselju

Milica je stan kupila na rate, a investitoru duguje još 70.000 evra. "Nije imala da mu iskešira sve u cugu, pa su se dogovorili da mu mesečno otplaćuje stan".

Isti izvor dodaje i da je pevačicin novi dečko, glumac Petar Strugar, često kod nje. "On je tu redovno. Dođe kad nema snimanje, prespava kod nje, bude tu po dva, tri dana, pa onda putuje kod svojih u Crnu Goru",

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading