Smanjila sam joj platu jer je postavila kafu za sebe: Evo šta je Nada Obrić navela kao razlog zašto je služavki smanjila platu "samo" 10 odsto!

Autor:

Zabava

20.01.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Obrić javno je ispričala da je svojoj kućnoj pomoćnici svojevremeno smanjila platu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Nda Topčagić

Kako je pevačica navela, u njenoj kući postojala su određena pravila koja kućna pomoćnica nije ispoštovala.

- Primila sam jednu ženu koja radi kod mene i odmah sam joj rekla: "Da se nešto dogovorimo. Osnovno što moraš da zapamtiš jeste da ujutru, dok me ne čuješ u kupatilu, ne budiš me, sačuvaj me Bože! Tad kuvaš kafu i kad ja siđem, mora da me čeka kafa i med. Dok pijem tu kafu ne postoji niko i ništa na kugli zemaljskoj zbog čega ti možeš nešto da me pitaš! Gluvonema ti, gluvonema ja. Ako vidiš da je počela kuća da gori, nemoj slučajno meni da si rekla, za to vreme već možeš da pozoveš vatrogasce, dakle, ni u tom slučaju nemoj da me zoveš - počela je Nada za "Pink.rs".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nada Obrić

- Sutra ujutru ja se budim i vidim dve šolje kafe. Rekla sam joj: "Šta smo se juče dogovorile? Kome je ova kafa? Izvini, je l' smo mi postale drugarice, aman, ženska glavo?! Makni tu kafu i sad ćeš imati 20 odsto manju platu zbog ovoga - ispričala je pevačica.

Kako je potom dodala, ona je ipak zaradu svojoj pomoćnici umanjila za 10 odsto - preostalih deset joj je oprostila zbog toga što ju je, kako Nada kaže, dobro imitirala i tada nasmejala do suza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
yes

21.01.2020 08:51

a šta drugo čovek da očekuje od pevaljke... mošmisliti, otkad smo mi to drugarice

Odgovori 42 4
Toliko

21.01.2020 10:43

@yes - Blago tebi, a sad dobro upamti - Nadina kuca, Nadina pravila. Stvarno ne znam sta nije bilo jasno kad su ona sasvim jasno saopstena jer je podtekst bio da zena hoce SAMA da pije kafu i da je niko ne dira, pa da "pametna" kucna pomocnica nije mogla da shvati. Uostalom, da je imala domace vaspitanje ni na pamet joj ne bi palo da tako nesto uradi, a da prethodno ne pita, nakon sto Nada ispije kafu, naravno! Licno mislim da bi meni na licu mesta dobila pola honorara za taj dan i bila usmerena ka izlazu!

Odgovori 4 41
david

21.01.2020 12:06

ma vidi ti baba nade, koja je to elitna ličnost. ma ti si jedna najobičnija primitivna pevaljka. a ko sluša tvoje kreketanje. ma idi baba do vraga

Odgovori 16 1
Jana

21.01.2020 12:41

Princeza od Zvornika! Valjda su je vaspitavale francuske guvernante. Nego, pare izokrenu coveka, pa se primi i izigrava gospodu. A posto je bez pedigrea, onda ispadne ovako.

Odgovori 34 2