Karleuša ih žestoko isprozivala: Jutjuberi su gomila luzera!

Autor:

Zabava

20.01.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša brutalno je isprozivala jutjubere i rijaliti-pevače rekavši da su oni loš primer za omladinu.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

U svom stilu iznela je mišljenje o trenutnim trendovima na muzičkoj sceni.

Naime, Karleuša je rekla šta zaista misli o jutjuberima i novopečenim rijaliti-pevačima, koji se skoro svakodnevno pojavljuju na našoj estradnoj sceni.

- Problem je u tome što su trenutno na snazi, mada je to tužna snaga, jeftina snaga. To su ljudi koji nemaju apsolutno nikakav kredibilitet i nikakve kvalitete. To su neki pesmičuljci i neki polulikovi izmileli iz nekih blogeraja, jutjuberaja i nekih rijalitija - rekla je Jelena za Telegraf.rs, pa dodala:

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Baka Prase

- Kada ozbiljna mačka snimi neku pesmu, oni nestaju iz vida. Tako da oni moraju da zabavljaju narod u pauzama ozbiljnih igrača. Oni su tu kao neka predgrupica, kao gomila nekih luzera koji nestanu istog momenta kada se nešto ozbiljno uradi. Ja im ne znam ni imena. Oni ne mogu da imaju sami neki nastup ili koncert. Uvek mora njih petnaestoro da bude da bi sklopili nastup od sat vremena. To su oni koji ne pevaju, nego puste na plejbek svoju muziku, onda pevaju i viču vr, br, preko svog plejbeka.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar

Moje ćerke gledaju ta sranja!

Pevačica je otkrila da i njene ćerke, kao i mnoga druga deca, prate i gledaju jutjubere, ali ističe da to neće još dugo tolerisati i dopuštati.

- Moje ćerke isključivo gledaju samo ta sranja, samo taj jutjuberaj, taj blogeraj i te budalaštine. Ja sam im rekla da ću još vrlo malo to tolerisati zato što su male, ali je sramota da moje ćerke slušaju ta sranja. Mada, one su još male, kad odrastu, sigurno će se stideti toga - rekla je Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading