Džej Zi i Selin Dion su joj prve mušterije: Dragana pokrenula saradnju sa svetskim zvezdama!

Autor: Kurir.rs

Zabava

18.01.2020

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisak dužnika Dragane Mirković na domaćoj estradi je podugačak. Pevačica i njen suprug Toni Bjelić, koji je ovlašćeni diler za prodaju luksuznih automobila, kao i vlasnik fabrike „Majbah kupe“, ove mašine daju na lizing, a veliki broj kupaca su i svetske zvezde, poput Selin Dion, Džej Zija, ali i njihovog prijatelja Žan-Kloda van Dama. Oni su, za razliku od naših pevača, svoje automobile odmah isplatili u celosti.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Dragana Mirković

Muž naše pevačice kupio je 2014. pogon za proizvodnju „majbah kupea“, jer su prethodni vlasnici ugasili mašine zbog finansijskih poteškoća.

Pored toga, oni na lizing prodaju i druge, luksuzne modele automobila. Dobro je poznato da su brojne javne ličnosti sa domaće estrade kupile od pevačice skupocene automobile. Kako je Mirkovićeva jednom navela, za njihove mašine postoji interesovanje i u Dubaiju i Americi, a mahom su u pitanju bogati biznismeni.

Da se dobar glas daleko čuje, govori i to da su brojne svetske zvezde stupile u kontakt s pevačicom i njenim mužem. Između ostalih, reper i producent Džej Zi i Selin Dion. Suprug pop dive Bijonse u svom voznom parku ima dva „majbaha“, a za jedan se priča da košta čak 8.000.000 dolara! Nešto skromniji model koji reper češće koristi jeste „majbah s62“, a njegova cena iznosi oko 200.000 evra. Ovaj automobil važi za jedan od najluksuznijih na svetu.

RepublikaFoto: youtube.com/Yakup Kurthan
Selin Dion

Ova kola karakterišu izuzetna udobnost, to što je jako tih, kao i podesiva zadnja sedišta. Ima velike TV ekrane za svako sedište, napredne bezbednosne funkcije, dva moćna motora. Jedina mana mu je što ima malo mesta u gepeku.

RepublikaFoto: youtube.com/ Recording Academy / GRAMMYs
Džej Zi

Selin Dion je ljubitelj skupih mašina i poseduje nekoliko luksuznih automobila. Baš kao i Dragana i Toni, ona ima dugi „majbah“, kratki „majbah“, a želja joj je bila da ima i „kupe“, pa su ga pazarili od pevačice. Selin je za njega dala skoro 400.000 evra! Prijateljstvo između Dragane i Tonija sa Žan-Klodom van Damom rezultiralo je i poslovnom saradnjom. Prošle godine holivudski glumac kupio je od njih automobil koji je platio 200.000 evra. Na sve to, on je dobio još jedan automobil na poklon. Doduše, ne od Tonija, već od njegovih prijatelja, koji su vlasnici „Mercedesovih“ automobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading