Šok-intervju Ljube Aličića o estradnjacima: Darko stalno traži pare za drogu, Keba mi je zabio nož u leđa!

Autor:

Zabava

18.01.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda narodne muzike Ljuba Aličić odrekao se javno prijateljstva sa Darkom Lazićem kad je mlađi kolega za njega rekao da je sujetni matorac. Kipteći od besa zbog uvreda, Aličić je ispričao kako Lazića ni po koju cenu više neće poštovati, a potvrdio je i da zna da koristi narkotike.

RepublikaFoto: Prntscrin
Ljuba i Darko

- Darko je pobedio u "Zvezdama Granda" pevajući Šabanove i moje pesme, a promenio se mnogo od tog vremena. Dolazio je kod mene u Šabac svaki dan, znam mu i roditelje i onda doživim da kaže da sam sujetni starac. Nikada ga više neću ceniti, a ja ne mogu biti sujetan jer, da se opet Darko rodi, ne može biti pevač kao ja, ni približno. Pitali su me mnogo puta zašto se Darko drogira, a jedan gazda u Hamburgu me je zaprepastio kad mi je rekao: "Ubi me Darko, stalno mi traži novac za drogu" - ispričao je Aličić u ispovesti za Svet.

Poznati pevač je za sunovrat dvojice kolega i starih prijatelja Sinana Sakića i Džeja Ramadanovskog u istom intervjuu optužio isti porok.

Sinan i Džej su sami sebe uništili, ali ko im je kriv što su se drogirali, kaže pevač

- Sinan i Džej su sami sebe uništili, ali ko im je kriv što su se drogirali. Ja sam toga imao ispred sebe mnogo puta, pa nisam probao. Hteo sam normalan život, a oni samo droga i droga. Sinana više nema, a Džej kojeg obožavam, vidimo šta je postao i kako izgleda. Skoro smo pevali zajedno, ne može nijednu pesmu da iznese do kraja. Pevao sam umesto njega - ispričao je za Svet Ljuba.

O sukobu sa Draganom Kojićem Kebom zbog pesme "Bogovi zemljom hode" Ljuba kaže da mu je Keba zabio nož u leđa.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy

Lazića više nikada neću ceniti, ja nisam sujetan. Da se opet rodi ne može biti pevač kao ja, rekao je Ljuba

- Keba i ja smo bili jako dobri, ali me je mnogo razočarao što mi je uzeo pesmu bez pitanja. Zabio mi je nož u leđa. Izmirili smo se u jednoj emisiji kad mi je rekao: "Eh, ajde, ajde" kad sam ga pitao šta bi on uradio da sam ja njemu ukrao pesmu - prepričao je pevač.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

U žiriju "Zvezda Granda" jedino vredi Marija Šerifović

Iako je istakao da Sašu Popovića ceni i kao stručnjaka i kao čoveka, njegov projekat "Zvezde Granda" je osudio pošto mu se uopšte ne dopada žiri u toj emisiji jer, kako kaže, rade sve u dogovoru, a i većina je nekompetentna da bude deo šoua.

- Sašu Popovića mnogo cenim, veliki je mangup koji mnogo zna, ali one druge koji sede u žiriju i ne baš. Jedino od njih vredi Marija Šerifović, koja kaže kako jeste, a drugi su prenaporni. Bosanac koristi iste dosadne fraze, kao i Bekuta koja ga slepo sluša, kao klan su. Za Đorđa Davida nisam znao dok nije seo u tu stolicu jer nema čovek poznatu pesmu. Dok je tamo sedeo Lukas, to je bila druga priča - istakao je Ljuba Aličić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vita

18.01.2020 19:13

Ovo je strašno.