Nema pravila, jednostavno se desilo: Petar Strugar progovorio o vezi sa Milicom Todorović!

Autor: blic.rs

Zabava

17.01.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako retko priča o privatnom životu, glumac je odlučio da progovori o ljubavi sa pevačicom, ali i novim poslovnim projektima i vaspitanju sina kojeg ima iz braka sa Ivanom Nikolić.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Petar sa Milicom

Pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar već nekoliko meseci uživaju u ljubavi, koju su u početku krili od javnosti. Iako se za njihovu romansu saznalo, oni o tome nisu želeli da pričaju. Ipak, Petar Strugar odlučio je da progovori za jedan magazin.

Šta je spojilo Milicu Todorović i tebe? Šta te je to kod nje privuklo? Duhovitost? Izgled? Pozitivna energija?

- Iskreno, da postoji formula i pravilnik za te stvari, neko bi to dosad otkrio. Pravila nema, formula ne postoji. Šta je tačno uticalo, ne umem da vam odgovorim ali da se nešto desilo, desilo se. Pored svega navedenog, dodao bih još mnogo stvari koje su sigurno uticale, ali o tome ćemo neki drugi put - kaže kroz osmeh Petar.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Milica je za potrebe snimanja spota iznajmila Petrovog konja

On i Milica upoznali su se u konjičkom klubu kada joj je on pozajmio konja za snimanje novog spota. Zato smo ga pitali da li je sada uči i da jaše.

- Istina je da smo se upoznali na snimanju Miličinog spota za čije sam snimanje pozajmio svog konja. Međutim, nije počela da trenira, još uvek skuplja hrabrost. Ali dolazi redovno da nam pravi društvo - priznaje glumac, koji je veliki ljubitelj životinja, naročito konja.

Petar koristi svaku priliku da se od posla i brzog gradskog života odmori u prirodi i sa životinjama. Kako sam kaže, ta izolovanost mu pomaže da prikupi energiju za nove radne pobede i izazove koje nosi moderan način života.

- Veoma mi prija, svako od nas ima svoj neki ventil, a to je definitivno moj. Verujem da je jako bitno da imamo svojih pet minuta i svoj mir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In mood za NOTHING pod milim Bogom!!! ??? #donothing #asknothing #grumpy #rest #doitlater

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar) on Apr 14, 2018 at 7:02am PDT

Prethodna godina za njega je bila izuzetno radna, pored snimanja „Senki nad Balkanom”, režirao je i animirani film za decu.

- „Senke” su bile najverovatnije najveći izazov i najzahtevnija uloga u 2019. godini. U 2020. počinjem sa snimanjima za nekoliko novih projekata kojima se radujem jako. Nadam se da ću uspeti u tome što sam zamislio, u građenju tih uloga, jer uvek težim ka nečemu novom i drugačijem u svojim likovima i da se razlikuju od mene privatno - objašnjava Strugar, i dodaje:

- Očekuje me nekoliko sjajnih projekata i već sam u pripremama za prvi koji se snima od kraja februara. Zasad je to sve što mogu da kažem. Uskoro ćemo i o svemu tome opširnije.

Petar iz braka sa koleginicom Ivanom Nikolić ima sina Zarija, a oboje su njegovom odrastanju u potpunosti posvećeni. Kako živimo u veremenu izazova, poljuljanih vrednosti i društvenih mreža, ni glumac se ne razlikuje od ostalih očeva koji brinu kako će se njihovi naslednici snaći u svemu tome.

- O tom - potom. Što kažu, mala deca mala briga, velika deca velika briga. Svako od nas je drugačiji, samim tim i naša deca, pa ću se ponašati u skladu sa razvojem situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading