Trauma: Nada Topčagić podelila sa javnošću šta je osamdesetih preživela u Americi!

Autor: Alo.rs

Zabava

16.01.2020

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Nada Topčagić iza sebe ima bogatu kerijeru i pregršt hitova zahvaljujući kojima je proputovala ceo svet uzduž i popreko.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nada Topčagić

Pevačica se i danas rado seća posete Njujorku kada je u čuvenim "Bliznakinjama" zaglavila u luksuznom toaletu gde je provela sat vremena.

- Bila sam u Njujorku pre trideset godina, imala sam velike koncerte. Sada vidim da idu da pevaju u neke klubove tamo, to je u moje vreme bilo sramota. Pevale su se samo hale - priznaje Nada, pa dodaje:

- Muž me je tada naterao da posetimo čuvene "Bliznakinje". Bila je osamdeset peta godina. Čim sam sletela prijatelji su me odveli da vidim čuvene zgrade. Namolili su me da se popnemo do 105. sprata. Provela sam sat vremena u WC-u. Konobari ti donose piće. Posle sam se umivala, gledala Njujork iz WC-a. Još tada sam sve to prevazišla. Presedela sam unutra, zaboravila sam i kada sam ušla u "Bliznakinje" - rekla je legendarna pevačica iskreno.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Nada Topčagić

Svetski trgovinski centar (STC) u Njujorku je bio kompleks sedam zgrada oko centralnog trga, blizu južnog kraja Menhetna.

Dve velike kule "Bliznakinje" uništene su u terorističkom napadu, 11. septembra 2001. godine, kada je prvo zgrada broj jedan, a zatim i zgrada broj dva Svetskog trgovinskog centra pogođena otetim putničkim avionom koji su uleteli u njih.

Ubrzo nakon toga dve oštećene kule su se, zajedno s okolnim zgradama, srušile i pretvorile u gomilu ruševina dok su preostalih pet oštećene do nepopravljivosti.

Zgrada Svetski trgovinski centar sedam se takođe srušila. Napadi su - najsmrtonosniji teroristički napadi u istoriji - odneli oko 2.800 života, a na hiljade ljudi je povređeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading