Puklo prijateljstvo između Seke i Slađe Alegro? Pevačica se oglasila: "Mnogo mi je žao"!

Autor:

Zabava

16.01.2020

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je široj javnosti da su pevačice Seka Aleksić i Slađa Alegro bliske prijateljice već duži niz godina i da su uvek govorile sve najbolje jedna o drugoj. Međutim, pojavile su se glasine da je došlo da svađe među njima.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Slađa Alegro

Nedavno je Seka Aleksić organizovala darivanje povodom dolaska na svet njenog drugog sina. Kako Slađa nije prisustvovala događaju, odmah su krenule glasine da nešto u njihovom prijateljstvu nije u redu. Sada se Slađa oglasila u emisiji "Premijera", gde je otkrila sve o njihovom prijateljstvu.

Foto: Promo foto

- Bože sačuvaj, daleko bilo, kakva svađa! Ne, pravili su parti kada sam ja bila na putu i stvarno mi je mnogo žao, ali nas dve se svakako čujemo i viđamo i tu smo da delimo sve lepe trenutke, to je daleko od gluposti koje neko piše. Ja sam presrećna zbog njih i stvarno se radujem iskreno, od srca - rekla je Slađa i tako oštro demantovala da je u lošim odnosima sa Sekom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading