Moj otac je primio metak za Đinđića: Voyage otkrio burnu životnu priču!

Autor:

Zabava

16.01.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

jedan od najpoznatijih tinejdžera u Srbiji trenutno je Mihajlo Veruović, poznatiji pod nadimkom Voyage. Mladi pevač preksinoć je gostovao u emisiji Amidži Šou gde je ispričao svoju burnu životnu priču.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Voyage

Naime, Mihajlo je otkrio zbog čega se u detinjstvu preselio u Francusku, kao i kako je dobio nadimak Voyage, a sve je to povezano sa njegovim ocem Milanom Veruovićem koji je bi telohranitelj nekadašnjeg premijera Srbije koji je tragično izgubio život Zorana Đinđića.

- Moj otac je Milan Veruović, bio je telohranitelj Zorana Đinđića, i sam je bio upucan u tom događaju. Nakon toga, mi smo se preselili u Francusku, odakle je i nastao moj nadimak "Voyage", što na francuskom znači "put" - priznao je on.

Njegova devojka je muzički saradnik Anđela Ignjatović Breskvica zajedno idu krupnim koracima ka estradnom vrhu a njihov singl "Vrati me" probio ih je na muzičku scenu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sladja

22.01.2020 11:18

Njegov otac je primio jedan metak koji je bio namenjen za Đinđića.