Folkera zezali zbog neobičnog stajlinga: Đani kao konobar, falio mu samo debeli novčanik

Autor:

Zabava

15.01.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Radiša Trajković Đani pevao je na dočeku pravoslavne Nove godine u jednom klubu u Novoj Pazovi. O atmosferi kakvu je napravio izlišno je govoriti jer ga ne prati uzalud slogan "Nou Đani, no parti", ali pevač je pobrao i brojne simpatije zbog stajlinga, ali i dobio simpatične komentare.

RepublikaFoto: Promo foto
Radiša Trajković Đani

Trajković je za ovu priliku izabrao autfit kakav imaju konobari, pa je preko snežnobele košulje obukao crni strukirani prsluk. 

 Donesi piće za društvo, govorili su u šali Đaniju prijatelji, aludirajući da im liči na kelnera

- Gle kakav si, Đanice, kao konobar, donesi piće za društvo - govorili su sa osmehom Đaniju prijatelji koji su iz Beograda zbog njega stigli u klub da zajedno dočekaju i srpsku Novu godinu, kao i što su mnogo zora zajedno dočekali.

Među Đanijevim prijateljima bio je i pevač Emir Habibović, kojeg je pokojni Šaban Šaulić opisivao kao svog naslednika u izvođenju pravih narodnih pesma, a Đani je tokom večeri pevao i njegove omiljene pesme.

- Bilo je sjajno, ostali smo skoro do zore. Đani je kralj nad kraljevima, nema zabavljača kao što je on - rekla je za Srpski telegraf jedna plavokosa Sanja, koja je prisustvovala žurci u Pazovi i sa nama podelila detalje sa tog mesta kao što su da je Đani, iako nije imao onaj debeli crni kožni konobarski novčanik sa mnoštvom pregrada, kući došao sa bakšišom od nekoliko hiljada evra, s tim da je na ravne časti sve podelio sa muzičarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading