Vara ženu: Ovako izgleda nova devojka Mitra Mirića, koja je 30 godina mlađa od njega, a tek da čujete kako peva!

Autor: Blic.rs

Zabava

14.01.2020

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker je nedavno dospeo u centar medijske pažnje zbog navodne romanse sa 30 godina mlađom pevačicom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mitar Mirić

Pre izvesnog vremena u domaćim medijima osvanula je vest da je folker Mitar Mirić uplovio u vezu sa 30 godina mlađom pevačicom Draganom Janićijević, koja se predstavlja kao Lepa Gaga, iako je u dugogodišnjem braku sa suprugom Suzanom.

Mediji su nakon toga brujali da ga je supruga izbacila iz kuće zbog ljubavnice, a Mitar Mirić sada se oglasio tim povodom.

Folker, naime, kaže da je Dragana, koja se pojavila i u njegovom spotu, samo iskoristila njegovu popularnost.

- To ona radi da bi sebi digla cenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrebi, pa slika, i tako. Idemo dalje - izjavio je Mirić u emisiji "Exkluziv" i poručio da nije izbačen iz porodičnog doma.

Foto: facebook.com/printscreen
Mitar sa devojkom

- Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći - ništa! To je deo profesije. Svakog zakači ponešto. Neću da se pravdam, nismo na sudu. Nema ništa od toga i to je to - rekao je Mitar.

Inače, ovo nije prvi put da je folker ostao bez krova nad glavom zbog švaleracije. Podsećanja radi, on je i pre nekoliko godina navodno morao da napusti kuću zbog privođenja devojaka u svoje „tajne“ stanove u Zemunu. Kad je to saznala, Suzana mu je rekla da se iseli iz njihove kuće.

- Neću ništa da vam kažem. I da potvrdim čaršijska nagađanja i da ih demantujem, opet će svako da priča svašta. Ma šta da se dešavalo, ja svoju suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira - rekao je tada Mitar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading