(VIDEO) Devojka s kojom se potukao Lukas već je poznata medijima: Optužena za nasilje, pogledajte njen šokantan intervju pre devet godina!

Autor:

Zabava

14.01.2020

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas se navodno potukao sa devojkom Nikolijom Ninom Lačević u hotelskoj sobi tokom žučne rasprave. Nina se oglasila ovim povodom i do detalja je ispričala šta se dogodilo.

Foto: ST/D. KADIĆ
Aca Lukas

Aca i Nina se navodno viđaju od januara prošle godine isključivo u Crnoj Gori jer je Lačevićevoj zabranjen ulazak u Srbiju.

Podgoričanka Nikolija Nina Lačević inače visestruko osuđivano lice čije je ime završilo na spisku bezbednosno interesentnih osoba, navodi "Espreso".

Pripadnica crnogorskih kriminalnih skupina krenula je u goste kod kontroverznog hrvatskog biznismena Sukija, inače poznatog građevinskog mogula koji je u srpskim medijima poznat po burnim vezama sa beogradskim lepoticama i učesnicama rijaliti programa.

Lačevićevoj je ulaz u Srbiju navodno zabranjen zbog bliskih veza sa ljudima iz jednog kriminalnog klana iz susedne države.

Pripadnice takozvane ženske bande, podsetimo, javnosti su postale poznate kada je procurio snimak na kom one brutalno tuku jednu devojku u Crnoj Gori.

Akterke snimka bile su osuđene za nasilničko ponašanje na ukupno tri godine i dva meseca zbog prebijanja i zlostavljanja dve devojke. 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Privatna arhiva
Lukas i Nina Lačević

Lačević je tom presudom osuđena na godinu i dva meseca, Orahovac i Mišolić na po šest meseci, dok je Asanović osuđena na godinu zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading